Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 7 речей, які перетворять будь-який образ

7 речей, які перетворять будь-який образ

У гардеробі кожної дівчини повинні бути речі-помічники, які врятують її в будь-який, навіть у дуже безвихідній ситуації.

f30dc9c72f83de06785d2ebf5d916923.jpg (25.56 Kb)
1. Білий топ
Білий колір асоціюється зі свіжістю і чистотою. Білий верх прикрасить твій наряд, підкреслить колір шкіри і додасть буденному луку святковий настрій. І не важливо, з чим ти збираєшся носити топ: з рваними джинсами бойфренда або суворою спідницею-олівцем.

2. Шкіряні штани
Як би ти не ставилася до шкіри, в цьому сезоні вона знову займає лідерські позиції. Вузькі брюки в парі з легкою блузою або топом з цікавим принтом перетворять тебе на бувалу модницю.

3. Сонцезахисні окуляри
Ти думаєш чому зірки носять окуляри і в сніг, і в спеку? Все просто - вони перетворять і прісний образ з сірим костюмом і білою сорочкою, і простий аутфіт з джинсами і світшоти. Відчуй себе знаменитістю, яка ховається від папараці!

4. Байкерська косуха
Єдина річ, яка буде виглядати дивно добре навіть з весільним платтям - це косуха. Нехай чорна шкірянка стала незаперечною класикою, не бійся гратися з альтернативними кольорами і текстурами.

5. Сумка з декором
Сумка - це елемент, який здатний зібрати всі деталі образу в єдину картинку. У цьому сезоні зверни увагу на бахрому, камені, декоративні шви і заклепки.

6. Відкриті ботильйони
Нехай це і улюблене взуття Кім Кардашян, але нам не варто тільки з цієї причини відмовлятися від неї. Відкриті ботильйони прекрасні хоча б тим, що ти сміливо можеш носити їх і навесні, і влітку, і не виглядати занадто "ваговито".

7. Бежевий тренч
Іноді твій наряд настільки невиразний, що хочеться просто приховати його від поглядів оточуючих. Тоді-то тобі на допомогу прийде класичний тренч. Він перетворить твій невдалий лук в дуже навіть вдалий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як одягатися, щоб виглядати молодше

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 26.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2536

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: