Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / ТОП-5 вправ для підтягнутих та пружніх сідниць

ТОП-5 вправ для підтягнутих та пружніх сідниць

Підтягнуті та привабливі сідниці? Не питання. Всього лише 5 ефективних вправ допоможуть вам у цьому.

sil-ny-e-i-krasivy-e-nogi-prisedaniya-po-vsem-pravilam1.jpg (13.84 Kb)
1. Тримаємо п'ятки разом

Візьміть папку, покладіть її на спину нижче плечей, притримуйте руками. Тепер поставте ноги на ширину стегон, а носки розведіть в боки. Виконуйте присідання, напружуючи стегна зсередини. Зробіть 2 повтори.

2. Тримйте носки разом

Так само як і в попередньому випадку, виконуйте присідання. Тільки тепер зведіть разом носки. Викнуйте 2 підходи по 12-15 повторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 базових вправ для ідеального тіла

3. Підйомний кран

В якості навантаження, використовуйте гантелі або пляшки з водою. Ноги на ширині плечей, спина пряма. Нахиліться трошки вперед, але не дуже низько, візьміть вагу та випряміться. Ноги не згибати. 3 підходи по 10-12 повторів.

4. Тягнемось до сонця

Лежачи на спині, зігніть ноги та поставте їх на підлогу. Руки тримайте вздовж тіла. Напружуйте сідниці та відривайте їх від підлоги спокійно, без різких рухів. Потім опустіть. 2 підходи по 12-15 повторів.

5. Натягнутий лук

Лежачи на спині, витягніть руки та ноги. Впріться в підлогу п'ятками та плечами та спробуйте відірвати сідниці від підлоги. З першого разу може не вийти, але головне відчути напругу у м'язах. Позу тримайте, рахуючи до десяти, потім розслабтесь. 1 підхід по 10-15 повторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 18.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1855

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: