Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / В тонусі: 3 уроки self-масажу [ВІДЕО]

В тонусі: 3 уроки self-масажу [ВІДЕО]

Відео гід для тих, хто хоче позбутися від апельсинової кірки і підтягнути шкіру живота, ніг і рук. Передивляйтеся, запам'ятовуйте і забудьте про проблему целюліту назавжди!

samomassaj2.jpg (20.87 Kb)
1. Ідеальні контури


Розігрійте в руках засіб для антицелюлітного масажу. Почніть масажувати стегна круговими рухами, потім перейдіть в животу, боків і передпліччях. Стуліть руку в кулак і робіть ковзаючі рухи вверх по всіх проблемних ділянках, починаючи з боків, потім переходячи до живота і рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо сідниці до Нового року

2. Позбавляємося від целюліту


Розігрійте олію для масажу в руках. Починаючи зі ступень, поступово рухайтеся вгору до стегон, покращуючи кровообіг ніг. Потім схрестіть ноги, підтягнувши їх до тазу. Ніжно натискайте на коліна з боку внутрішньої поверхні стегон, розтягуючи м'язи. Обхопіть ногу двома руками в районі щиколотки, і помірно натискайте, рухаючись вгору. Ляжте на спину. Злегка напружуючи прес і піднявши голову, пройдіться по животу знизу вгору затиснутими в кулак руками, масажуючи його. Підніміть таз і в такому положенні масажуйте задню поверхню стегна знизу вгору. Повторіть комлекс 3 рази.

3. Підтягнутий живіт та поперек


Розігрійте в руках засіб для моделювання живота. Круговими рухами масажуйте живіт 7 разів. Повторіть рух на сонячному сплетінні, але описуючи маленькі кола. Потім перейдіть до кругового масажу правої і лівої частини живота. Повторіть рухи для поперекового відділу. Тепер стисніть руки в кулаки і масажуйте попу впевненими рухами в напрямку "знизу вгору". Великими пальцями масажуйте нижню частину спини з боків 7 разів круговими рухами. Закінчите вправу різкими розтяжками долонею від живота до боків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 30.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1744

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: