Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Здоров’я, Йога / Йога визнана кращим "заспокійливим"

Йога визнана кращим "заспокійливим"

Якщо у тебе поганий настрій, то найкраще з цим впорається йога! Американські вчені довели ефективність практики у боротьбі з затяжною депресією.

1376090728_gibkiye_devushki_2.jpg (27.05 Kb)

Вже давно доведено, що фізичне навантаження справляється з депресією набагато краще і природніше ніж медикаментозні препарати, але яке саме навантаження? Отже, регулярні походи в спортзал або басейн, їзда на велосипеді і навіть нескладні піші прогулянки біля будинку підвищують настрій, позбавляють від тривоги і занепокоєння. Але саме йога робить це ще краще!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Йога для початківців

Тепер знайдено точне підтвердження, що йога впливає на людський настрій ефективніше за будь-які інші форми фізичної активності. Інструктори рекомендують для початку виконувати всього по дві-три асани в день. Це не відніме у тебе багато часу, а в поєднанні з дихальними вправами (Пранаяма), практика йоги подіє швидше.

Асани м'яко нормалізують баланс хімічних речовин в організмі, поліпшують кровообіг у мозку і у всьому тілі, сприяють природному виведенню токсинів, завдяки чому людина починає себе почувати набагато краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 07.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1497

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: