Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кулінарія / Корисні поради / 8 продуктів, які не варто їсти, щоб зберегти шкіру молодою

8 продуктів, які не варто їсти, щоб зберегти шкіру молодою


Всім нам хочеться зберігати здоровий і квітучий вигляд до самої старості. І головну роль в цьому відіграє шкіра обличчя - від її стану залежить, як ми виглядаємо і відчуваємо себе. Як уникнути передчасного старіння шкіри?

7009_thumb2-292314ef7f1a678d1223e33e721e1997.jpg (58.79 Kb)

Раннє старіння шкіри - результат багатьох факторів: від погодніх умов і екологічної обстановки. У наших силах - вибирати здорову їжу, щоб допомогти своїй печінці, тому що саме її проблеми позначаються на твоєму обличчі в першу чергу.

Як не шкода, але з нашого раціону (і дитячого теж - чим раніше, тим краще) варто негайно виключити такі страви і продукти:

Піца


Піца характеризується високим глікемічним індексом (іншими словами, вмістом цукру). Цукор сприяє руйнуванню колагену, необхідного для еластичності шкіри. Молочні продукти в сирі містять соматотропін, які можуть викликати вугровий висип.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Секрети здорового харчування: 4 міфу про їжу, в які потрібно перестати вірити
-Чим шкідлива "вчорашня" їжа з холодильника
-Їжа та алкоголь: як правильно поєднати?

Макарони з сиром


У макаронів не менше високий глікемічний індекс (іншими словами, підвищений вміст цукру), що призводить до появи прищів і раннього розвитку зморшок. Молочні продукти тільки погіршують ситуацію.

Чізбургер


Як і в кожній випічці (а чізбургер складається в тому числі з булки), тут багато вуглеводів і натрію. У поєднанні з сиром (молочний продукт) це подвійний удар по печінці і шкірі.

Шоколадний коктейль


Високий вміст цукру, молока і шоколаду - вбивче поєднання для печінки і шкіри, що сприяє розвитку запальних процесів - зокрема, появі прищів на обличчі.

Локшина швидкого приготування


У цьому продукті багато натрію, який зневоднює шкіру. Шкіра втрачає природній рум'янець і стає блідою і млявою.

Картопля фрі


У ньому також багато натрію. А крім того, і вуглеводів, які призводять до передчасної появи зморшок.

Смажена курка


Все смажене погано перетравлюється і шкідливо впливає на печінку. Проблеми з печінкою негайно позначаються на шкірі.

Спагеті з фрикадельками або котлетами


Вироби з тіста - не найкращий вибір для гарної шкіри через велику кількості вуглеводів. Але спагетті з твердих сортів пшениці - напевно, єдине, що можна вживати без шкоди для здоров'я (в розумних кількостях, звичайно ж). Від смажених котлет однозначно слід відмовитися, а ось котлети і фрикадельки на пару цілком припустимі. Без гострих приправ.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 03.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1690

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: