Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 4 шкіряні речі, які повинні бути у кожної

4 шкіряні речі, які повинні бути у кожної

Пам'ятаєте, раніше шкіряні речі носили лише шанувальники року і байкери. Зараз же такі речі можна сміливо вдягати в офіс, на зустріч, до друзів і т.д. Вони практично універсальні! Так, шкіра в моді, але головна умова - правильно поєднувати "рокерський" одяu.

clochet-streetstyle-outfit-man.jpg (25.39 Kb)
G-STAR

Шкіра в моді нової колекції G-STAR представлена кофтою з короткими рукавами. Її сміливо можна поєднувати з джинсами скінні і вузькими брюками.

g-star.jpg (25.69 Kb)

Kira Plastinina

У колекції Kira Plastinina представлено пальто зі шкіряними рукавами. Така модель вже другий сезон не втрачає свою актуальність. Прямий силует візуально робить ноги стрункішими. Не варто переживати пальто яскравого кольору сміливо можна міксувати з різними фасонами взуття та сумок.

coats_in_kira_plastinina_collection_product_6_1.jpg (25.12 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити модне пончо

Love Republic

Шкіра в моді і актуальна в дощову погоду. Наприклад, у новій колекції Love Republic можна знайти "рокерський" варіант куртки.

love_republic.jpg (30.4 Kb)

ZARA

Хтось любить тісні шкіряні спідниці, а комусь до душі розкльошені. Другий варіант сміливо можна вдягати в офіс і поєднувати з гольфом або блузкою.

2969258800_2_2_1.jpg (21.17 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 25.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1944

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: