Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 10 модних помилок, які додають зайві кілограми

10 модних помилок, які додають зайві кілограми

Мішкуваті светри, дуті куртки і водолазки - існує безліч предметів одягу, які візуально додають кілограми навіть дуже струнким дівчатам. Якщо ви хочете виглядати найкращим чином, дізнайтеся більше про одяг, яка вас повнить.

13035441981250.jpg (41.95 Kb)
ЗАНАДТО ТІСНІ РЕЧІ
Добре скроєний одяг може підкреслити достоїнства вашого тіла, але занадто тісні речі дадуть зворотний результат. Якщо річ збирається складками або морщиться - це погана ознака, і її не варто носити.

НЕПРАВИЛЬНИЙ БЮСТГАЛЬТЕР
Ваш одяг виглядає настільки добре, наскільки це дозволяє білизна. Без правильного бюстгальтера верхня частина тіла буде виглядати занадто масивно.

БЕЗФОРМНІ СУКНІ
Безформні і вільні сукні можуть стати серйозною помилкою, особливо при фігурі з видатними вигинами. Сукні-футляри без чіткого позначення талії роблять вашу фігуру схожої на яблуко, навіть якщо ви далекі від цього типу тіла. Набагато краще виглядають приталені і А-подібні моделі.

МІШКУВАТИЙ ОДЯГ
Якщо ви любите вільні речі, обов'язково поєднуйте їх з обтягуючими для балансу. Однак це не стосується мішкуватих курток і пальто - їх уникайте в будь-якому випадку.

НЕПРАВИЛЬНІ ПРИНТИ
Якщо ви носите одяг з неправильним принтом, ви робите серйозну модну помилку. Строкаті, занадто яскраві принти і дуже великі малюнки повнять. Постарайтеся вибирати не занадто контрастні варіанти.

ТКАНИНИ, ЩО РОЗТЯГУЮТЬСЯ
Такі матеріали можуть бути зручними і чудово виглядати, але дуже важливо вибрати дійсно якісний одяг. Якщо вам так хочеться вибрати щось тягнеться, зробіть ставку на якість тканини. Вибирайте якісні щільні тканини замість дешевих.

ЗАБАГАТО ШАРІВ
Іноді шари в одязі можуть добре виглядати, але коли їх занадто багато - це вже помилка, що додає зайві сантиметри.

ШТАНИ ¾
Короткі штани можуть зробити ваші ноги товще. Намагайтеся не носити такі речі. Для створення гарного образу вибирайте брюки повної довжини темного кольору. Вони зроблять ваші ноги довшими і стрункішими.

МАСИВНІ ТУФЛІ

Каблуки завжди позитивно позначаються на фігурі, але і взуття на плоскій підошві може непогано виглядати. З обережністю ставтеся до платформи і носіть сандалі, тільки якщо у вас дійсно тонкі ноги.

ЧОЛОВІЧИЙ ОДЯГ
Речі в чоловічому стилі виглядають чудово, але якщо ви носите справжній чоловічий одяг, ви робите помилку і додаєте собі зайві кілограми. Носіть джинси чоловічого крою, але не носіть чоловічі джинси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити міні-шорти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 25.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1969

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: