Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 7 модних речей, які ненавидять чоловіки

7 модних речей, які ненавидять чоловіки

Регулярно поповнюєш гардероб модними новинками, щоб завжди бути в центрі уваги? А от чоловікам деякі "тренди сезону" зовсім не до смаку. Дізнайся, які жіночі предмети одягу та аксесуари викликають у представників сильної статі негативні емоції!

first_d72a19eb14d97a12c84aabedf80f6a38.jpg (47.84 Kb)
Літні чоботи

І навіщо в теплу пору року, коли нарешті можна відпочити від важкої теплого взуття, надягати чоботи? Чоловікам цього ніколи не зрозуміти ...

Штани з матнею

Облягаючі джинси на жіночій фігурі виглядають набагато сексуальніше, ніж безформні штани з матнею до колін.

Балахони з льону або бавовни

Жіноче вбрання, на думку представників чоловічої статі, повинно підкреслювати всі достоїнства жіночої фігури, а балахони, навпаки, їх приховують.

Великі окуляри

Зрозуміти, навіщо симпатичній дівчині закривати обличчя великим шматком пластику, чоловікам не під силу. Темні окуляри краще вибирати невеликих розмірів.

Сандалії в грецькому стилі

Дама в сандалях-гладіаторів виглядає, як воїн в обладунках, а не ласкава і ніжна дівчина. Цей must have встигла зненавидіти більшість чоловіків.

Рукави-ліхтарики

Такі рукави виглядають як нарощені біцепси і роблять силует жінки грубим. Носити одяг з рукавами-ліхтариками можна далеко не всім.

Комбінезон

Комбінезон, як правило, асоціюється зі спецодягом будівельників та представників інших робітничих спеціальностей. Це стосується і шорт на шлею, і навіть брючних костюмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити речі з бахромою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 08.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2578

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: