Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 6 бюстгальтерів, що мають бути в твоєму гардеробі

6 бюстгальтерів, що мають бути в твоєму гардеробі

Найнеобхідніший та наймодніший комплект базової білизни ми сьогодні покажемо для тебе!

7_105.jpg (22.69 Kb)
1. Класичний бюстгальтер
Базові бюстгальтери бувають різні: безкаркасні, з "кісточками", з наповнювачем або "м'якими чашками". У кожному разі - це універсальна деталь, яка повинна бути максимально комфортною і забезпечувати оптимальну підтримку грудей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 фешн-поради в чому зустрічати Новий рік

2. Бюстгальтер-балконет зі знімними бретелями
Така модель точно знадобиться прихильницям спокусливих нарядів з відкритими плечима. Але вибрати якісний балконет не так-то просто, щоб не прогадати, вибирай моделі зі спеціальними силіконовими смужками на спинці.

3. Бюстгальтер з Y-подібною спинкою
Замучили зрадницьки спадаючі бретелі? Зроби ставку на моделі з Y-подібною спинкою, які ідеально підходять для нарядів з відкритими плечима.

4. Бюстгальтер з push-up ефектом
Моделі "пуш-ап" - ідеальний вибір для бажаючих призвести вау-ефект. Такий бюстгальтер дозволяє збільшити розмір грудей на один і навіть два розміри!

5. Спортивний бюстгальтер
Спортивний топ - незамінна деталь для прихильниць активного способу життя, тому під час тренувань груди потребують особливої підтримки. Вибирай моделі без застібок і кісточок, а також звертай особливу увагу на матеріал.

6. Бюстгальтер в дусі останніх тенденцій
Незмінний тренд в колекціях білизни - жіночність та сексуальність, яку підкреслюють червоні тони, мереживо і різні декоративні елементи. У магазинах ти знайдеш самі спокусливі і практичні комплекти, в тому числі, для веселої новорічної ночі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 14.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2692

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: