Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 модних ідей для святкової вечірки

5 модних ідей для святкової вечірки

Не обов'язково повністю одягатися в "вогняні" відтінки, можна вибрати кремову або золотисту сукню і доповнити образ аксесуарами червоних квітів.

kak-odetsja-na-korporativ-3.jpg (39.63 Kb)
Блискуча сукня.
Одяг, взуття та аксесуари з блиском в цьому сезоні на піку моди! Сміливо купуй сяюче плаття, жакет або спідницю з паєтками. Цієї зими носити блискучі речі можна не тільки на свято, тому вони стануть в нагоді тобі і після Нового року.

Маленьке чорне плаття.
Вже зустрічала минулий Новий рік в блискучому вбранні? Тоді віддай перевагу класиці. Це варіант на всі часи, який відмінно вписується в концепцію новорічної моди. Зверни увагу на моделі в стилі 20-х років, доповнені пір'ям і бахромою, а також на чорні сукні з оксамиту - наймоднішого матеріалу в цьому сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-7 модних подарунків

Плаття в підлогу.
Відмінна ідея для тих, хто збирається провести новорічну ніч в ресторані. У довгому розкішному платті ти будеш почувати себе дуже святково! Крім того, Новий рік - це той самий рідкісний привід одягти вечірнє плаття і бути доречною. Не забудь про красиві туфлі на високих підборах!

Светр з забавним новорічним принтом.
Що вдягнути на Новий рік на дачі або в горах? Звичайно ж, затишний светр в американському стилі! Такий, який носила Бріджет Джонс в гостях у батьків. Підійдуть принти у вигляді оленів, сніговиків, пінгвінів, пряникових чоловічків і інших зимових персонажів.

Білизняний стиль.
Хочеш виглядати спокусливо і зустріти свою любов на святковій вечірці? Тоді тобі підійде сексуальне плаття-комбінація. Наприклад, з чорного або синього шовку. Не забудь доповнити образ піджаком або жакетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 18.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1869

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: