Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Психологія / 3 психологічні прийоми, щоб менше їсти

3 психологічні прийоми, щоб менше їсти

Як налаштувати себе менше їсти - читай у нашому матеріалі...

1wfrt.jpg (2.42 Kb)
Дзеркало на кухні
Непоганий помічник у боротьбі зі шкідливими харчовими звичками, згідно з дослідженням, проведеним в 2015 році психологами з Університету Центральної Флориди. Учасникам досвіду пропонували на вибір фруктовий салат або шоколадне тістечко, а також кімнату для здійснення трапези - з дзеркалами або без. Салат сподобався всім без винятку, чого не можна сказати про тістечко: тим, хто його їв, дивлячись на своє відображення, воно здалося не таким смачним, як їх "напарникам" в кімнаті без дзеркал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які напої допомагають схуднути?

Тиша (і усвідомленість)
Ось що могло б врятувати нас від переїдання, впевнені в Університеті Бригама Янга. Скажімо, коли ми вечеряємо під гучну музику або під телевізор, вони заглушають наше жування, плямкання, ковтання, хрускіт і так далі - і ми з'їдаємо більше. Все змінюється, варто нам лише почути чи навіть просто подумати (як запевняють вчені), які звуки ми видаємо під час їжі.

Чистота навколо
Крім того, що вона приносить естетичне і інші задоволення, ще й грає важливу роль в питанні споживання калорій. У цьому переконаний один з авторів дослідження Ленні Вартанян: "Перебувати в хаотичній обстановці шкідливо для дієт. Це змушує людей думати: "Все вийшло з-під контролю, так навіщо ж мені стримуватися?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 05.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1980

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: