Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди, Сім’я і відносини, Весілля / 5 весільних тенденцій 2016 року

5 весільних тенденцій 2016 року

Щороку у весільній моді з'являється щось нове, але одне залишається незмінним: сукня в цей особливий день завжди має виглядати дещо казково.

1190f18ade527304dee7f54a7fa73733_cropped_630x350.jpg (16.15 Kb)
Сукня з мережива.
"Голе" плаття підходить не тільки для червоних доріжок. Його цілком можна надіти на весілля. Повністю мереживне плаття не буде виглядати вульгарно, якщо в якості основи вибрати колір nude. Тоді вбрання не буде відкривати твоє тіло, а лише створювати ілюзію оголеності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Седокова знову зібралась заміж за колишнього

Незвичайні рукава.
Одна з новинок весільної моди - короткі рукави з шовку або шифону. В останні роки найчастіше наречені вибирали сукні без рукавів, але весільна мода 2016 року пропонує дещо незвичайне. У новому сезоні сукні будуть прикрашені ніжними, легкими рукавчиками, які зроблять образ більш жіночним і таємничим.

Ліф, розшитий перлами.
У сучасній весільній моді було прийнято використовувати стрази і бісер для декору. Для тих, хто не дуже любить "виблискувати", дизайнери пропонують благородний перли для прикраси ліфа.

Довгий шлейф.
Де, як не на власному весіллі, одягати сукню принцеси? Якщо хочеш викликати захоплення гостей і отримати приголомшливі фотографії з урочистості, вибирай розкішний довгий шлейф. У весільній моді 2016 шлейфи розшиті мереживом, квітковими візерунками і оборками.

Багатоярусне плаття.
Пишні спідниці, прикрашені кількома ярусами, відмінно виглядають на струнких дівчатах, а також допомагають приховати широкі стегна, якщо це необхідно. Красиві пишні яруси в цьому сезоні прикрашали наряди на багатьох весільних показах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 24.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2260

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: