Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди / 19-річна Кендалл Дженнер знялася для Harper's Bazaar [ФОТО]

19-річна Кендалл Дженнер знялася для Harper's Bazaar [ФОТО]

Модель Кендалл Дженнер, молодша сестра Кім Кардашян, вже стала улюбленицею знаментого Карла Лагерфельда, взяла участь у новій фотосесії для травневого глянцю Harper's Bazaar.

2b56f5yp.jpg (38.79 Kb)
На фото молоденька секси виглядає містично, що вигідно підкреслюють вбрання від модних брендовVersace, Givenchy, Maison Margiela та інших. Автором фотопроекту став хороший друг Кендалл Карл Лагерфельд.

a685.jpg (65.55 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річна дочка Кім Бесінджер і Болдуїна роздяглася у фотосесії

Крім чудової фотосесії дівчина дала інтерв'ю, в якому розповіла про дружбу з Карою Делевінь, Джіджі Хадід і Джоан Смоллс, про ставлення до кар'єри, сім'ї, друзів.

872227.jpg (64.99 Kb)

Особливо Кендалл підкреслила:

"Я по-справжньому захоплююся стилем Кім. Вона знає, що підібрати для своєї фігури. Думаю, вона могла б бути іконою моди. Забавно, коли ми з нею в Парижі, збираємося на вечірку, і я дивлюся на себе і думаю: "Боже мій, як мені подобається мій наряд". А потім дивлюся на Кім і кажу: "Мій наряд - просто відстій у порівнянні з Кендалл Дженнер, твоїм!".

14d335.jpg (60.3 Kb)

0ff746.jpg (64.8 Kb)

2b56f5.jpg (66.39 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 11.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2183

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: