Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 6 крутих речей 90-х, які тепер в моді

6 крутих речей 90-х, які тепер в моді

Не минуло й двох десятиліть, як еклектичні тренди 90-х знову повернулися в моду: сміливо досліджуй вміст шаф в батьківській квартирі на предмет власного гардеробу двадцятирічної давності!

il_fullxfull_403440153fwef_bny1.jpg (61.43 Kb)
Клітка
Серед актуальних тенденцій 2016 гранж і панк, тому надихаємося альбомами Nirvana і обзаводимось картатою сорочкою. Втім, перш ніж відправлятися на шопінг, перевір шафу бойфренда: можливо, у тебе вийде зекономити :)

Туфли-"мильниці"
У 90-х "мильниці" були загальної мрією, потім відійшли, але пару сезонів тому вони знову повернулися в топ тренди. Якщо ти зважилася ними обзавестися, настійно радимо носити їх поверх шкарпеток: це мило, і додатково ти не ризикуєш моторошно натерти ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які кардигани модні у цьому сезоні?

Рвані джинси
Гранж повернувся, і цим все сказано. Ще рік тому модники і стилісти скаржилися на те, що рвані джинси вже всім набридли, але вони знову в моді. Слухаємося і покоряємося!

Платформа
Звичайно ж, не таких розмірів, які носили Spice Girls, але цілком собі помітні. Придивися до сандаль, туфель-лоферів на платформах.

Комбінезони
Акцент на джинсові комбінезони: носи їх з светрами з горлом в холодну пору року, з сорочками з коротким рукавом і забавними футболками - навесні і влітку.

Рюкзаки
За останні пару років ми встигли втомитися від спортивних моделей, які згідно еклектичним тенденціям слід було носити чи не з вечірніми сукнями в підлогу. А ось шкіряні рюкзаки відмінно впишуться в більшу частину модних трендів 2016.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 31.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2369

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: