Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 ознак поганої сумки

5 ознак поганої сумки

Ми знаємо 5 загальних ознак, які напевно підкажуть тобі, що покупка саме цієї сумки стане помилкою - читай і запам'ятовуй!

bez_imeni-3.jpg (252.92 Kb)
Невиразна форма
Неякісна, погана сумка часто нагадує речовий мішок. Вона вся немов скособочена, перекошена на один бік, а всі лінії, які повинні бути прямими, відверто нагадують морську брижі.

Неякісні шви
Криві шви - ще один "дзвіночок", який повинен насторожити. Цей недолік напевно буде помітний не менше, ніж крива форма сумки, а крім того, шви поганої якості істотно скорочують термін життя твоєї "ручній поклажі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 помилок ділового стилю

Нитки, що стирчать
З якісної сумки ніколи не стирчать нитки, ні зі швів, ні з застібок, ні з підкладки. Тобі так подобається ця модель, що ти відмовляєшся залишати магазин? Тоді дуже уважно вивчи всі шви: всі нитки можна обрізати, але це не матиме сенсу, якщо шви розходяться від одного дотику.

Неякісна фурнітура
Ти купила сумку мрії і радісно бігаєш з нею в режимі 24/7, але через тиждень тебе наздоганяє неприємний сюрприз: красиві замочки і заклепки "під золото" починають міняти колір або просто-напросто стрімко облазити. Вітаємо, це неякісна фурнітура.

Неякісна підкладка
Звичайно ж, підкладка сумки - та її частина, яку в основному бачиш тільки ти. Але підкладка з неякісного матеріалу, що розповзається від найменшого дотику - знову ж тривожний "дзвіночок", що сигналізує тобі про те, що виробники явно намагалися заощадити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 19.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1450

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: