Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Який верхній одяг обрати на весну?

Який верхній одяг обрати на весну?

Красиве пальто або стильна шкіряна косуха подарують тобі весняний настрій і натхнення для знайомств, прогулянок і робочих подвигів. Вперед, за новим весняним чином!

55444vf55.jpg (265.65 Kb)
Пальто
Сама потрібна річ сезону, яка допоможе створити тобі багато різних образів. Занадто яскраві кислотні відтінки відійшли на другий план. Зверни увагу на ніжні пастельні тони: блідо-блакитний, світло-рожевий і кремовий. Вони як не можна краще підходять для цієї пори року. Якщо хочеться більше яскравих, насичених відтінків після сірої зими, придивися до червоних, синіх, зелених і помаранчевих пальто. У моді "чисті", натуральні кольори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 образи у стилі Вікторії Бекхем

Верхній одяг на весну: в моді шкіряна куртка
Без неї, як і без пальто, в цьому сезоні просто не обійтися. Виручить в вітряні, дощові дні і не тільки. У ній можна сміливо вирушати на побачення, на вечірку або на роботу - шкіряна куртка буде доречна скрізь, адже її можна поєднувати з великою кількістю речей. Віддавай перевагу куртці класичного крою, не перевантаженою великою кількістю деталей. Вона необов'язково повинна бути чорною. Навесні можна вибрати куртку яскравих кольорів, як пастельних, так і насичених.

Бомбер
Об'ємні короткі бомбери давно не виходять з моди на верхній одяг. Весна 2016 - не виняток. Багато брендів порадують нас бомберами в своїх нових колекціях. Яскраві і зручні, ці куртки знадобляться любителькам активного способу життя. Відмінні риси цього виду верхнього одягу - гумки на комірі, манжетах і в нижній частині куртки. Великий плюс бомберів - це можливість створити образ, що запам'ятовується, адже ці куртки завжди бувають яскравими і з цікавими принтами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 14.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1762

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: