Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Колір літнього вбрання 2014

Колір літнього вбрання 2014

5012_0.jpg (27.79 Kb)

Кольорова гама для сучасних модниць є чи не найважливішою, адже колір вашого вбрання – це відображення вашого душевного стану. Відомі модельєрі цьогоріч пропонують носити все яскраве. Але слід не переборщити з яскравістю і поєднувати пастельні відтінки також. Таким чином ви виглядатимете дійсно елегантно, модно та яскраво!
Влітку всі полюбляють відпочивати та подорожувати. І ваш зовнішній вигляд повинен говорити про те, що ви готові до різних ситуацій.
Колір, який має особливу популярність в цьому сезоні – це блакитний з відтінком безтурботності та легкості. Цей колір символізує романтичність, а також впевненість у собі.

Ще одна кольорова гама, яка не залишить байдужою жодну модницю, – фіолетовий тюльпан. Він також має відтінки легкості та романтичності. Вважають, що такий колір яскравість навіть трішки приглушує.

Для всіх, хто обожнює колір м`яти, є невеличкий сюрприз! Адже цього сезону усім, хто має у гардеробі сукні, блузи такого відтінку, можна і надалі їх носити. М`ята залишається в тренді! Ідеальне доповнення – фіолетовий тюльпан!

А от пісочний відтінок більш насичений і швидше нагадує коричневий колір! Це надає елегантності і створює образ впевненої бізнес-леді!
Не обійшлося в цьому сезоні і без яскравих червоних, жовтих, синіх та білих відтінків!

Що ж, шановні любительки яскравого, пастельного, слідкуйте за останніми тенденціями моди та почувайтесь кращими серед інших!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

14:52, 23.06.2014
Автор: admin
Переглядів: 2366

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: