Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 5 модних порад для фігури plus size

5 модних порад для фігури plus size

Поради для дівчат з фігурою plus size дуже часто обмежуються постулатами на тему "горизонтальна смужка повнить", а "чорний колір робить стрункішою". Ми не будемо сперечатися і доводити, що це не так, але зосередимося на більш детальних рекомендаціях з підбору одягу для повних, які ще раз покажуть нам, що правильно розставлені акценти здатні зробити гармонійною будь-яку фігуру незалежно від її параметрів.

adele-beautiful-singer-female-celebrity-music-864x1152-1024x768.jpg (37.09 Kb)
Не допускайте "мішкуватості" в зоні талії

Повним дівчатам потрібно уникати будь-якого прояву об'єму на талії - чи то топ-сорочечка, вільна футболка або сукня-кокон - жоден з перерахованих фасонів не є прийнятним для фігури plus size. Використовуйте крій або додаткові аксесуари, щоб створити ефект пісочного годинника, наприклад, за допомогою приталеного силуету або широкого пояса на талії.

Не лінуйтеся шукати джинси по фігурі

Дівчата з повною фігурою дуже часто ігнорують джинси, тому що їх нелегко підібрати, в тому числі і через велику кількість однакових стереотипних моделей, розрахованих на високий зріст і худі довгі ноги.

Стандартний фасон, який радять власницям фігури plus size, - джинси-кльош від коліна з високою талією. Ще одна модель, яку варто взяти на замітку ближче до весни, коли в хід замість чобіт підуть короткі ботильйони - укорочені вузькі джинси довжиною 7/8, що закінчуються на щиколотці.

Інвестуйте в хорошу спідню білизну

Завжди будьте впевнені, що правильно підібрана по вашим формам білизна не доставляє дискомфорту і не представляє вашу фігуру в невигідному світлі. Як варіант, обирайте стягуючу білизну, яка приховає недоліки фігури.

Частіше носіть максі

Спідниця або сукня середньої довжини з легким кльошем від талії - дійсно безпрограшний варіант для повної фігури, але далеко не єдиний! У довгій в міру звуженою спідниці або сукні є чарівна властивість витягувати фігуру, робити вас візуально стрункішою.

Уникайте гігантських сумок-баулів

Аксесуари грають украй важливу роль в образі, не варто їх недооцінювати. Сумка великого розміру, особливо при наявності повної фігури і низького зросту однією своєю присутністю спотворить створений за допомогою одягу гармонійний силует. Ваш вибір, який не дозволить порушити пропорції plus size фігури - сумка з тонкої шкіри формату А4 середнього розміру у вигляді шопера або невелика сумка-почтальонка строгої геометричної форми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позувати у сукнях з великим розрізом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 23.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2373

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: