Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 8 дамських сумочок, які ніколи не вийдуть з моди

8 дамських сумочок, які ніколи не вийдуть з моди

Хороша дамська сумочка вмить здатна перетворити будь-яку жінку в справжню модницю. У нашому огляді представлені 10 кращих моделей, про які мріє кожна модниця, актуальність і затребуваність яких неможливо виміряти однієї епохою.

paris-fw-aw13-street-look-hermes-bag-by-saskia-lawaks.jpg (21.88 Kb)
Спіді від Луї Вьютон. Вперше ця вкрай популярна сьогодні модель порадувала поціновувачів моди в 1930-х роках. Але й донині асортимент оновлюється практично раз на рік. Багатоваріантність художнього оформлення цієї моделі дозволяє її господині носити абсолютно різний одяг - від рваних джинсів з футболкою до класичної сукні, добре поєднуючись з будь-яким нарядом. Важливим чинником для дівчат є і розмір сумки, яка здатна вмістити в себе величезну кількість речей.

lui_viton.jpg (25.51 Kb)

Сумка для мотоциклістів від Баленсіага. Після довгого періоду затишшя модний будинок Баленсіага, заснований ще в 1915 році і мав великий успіх на ранніх періодах існування, знову здивував весь світ в 2003 році, коли один з провідних художників Ніколя жескьє створив дизайн сумки для мотоциклістів. Всесвітньо відома модель Кейт Мосс неодноразово зізнавалася в любові до цієї сумочці. В даний час найдорожча модель цієї сумки коштує 2045 доларів, проте в асортименті є і невеликі моделі, доступні за ціною близько 1300 доларів.

balensiaga.jpg (31.12 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий тренд: сумки-тоут

Плетена сумочка від Боттега Венета. Боттега Венета є італійським шкіряним брендом. Відомі своєю перевагою до ненав'язливого дизайну, італійські майстри сьогодні продовжують розпочату ще в 1966 році справа сімейної пари Вітторіо і Лаури Мольтедо. З італійської мови назва бренду перекладається як "Венеціанський магазин". Засновники Будинки розробили унікальну техніку плетіння шкіри, яка досі служить посібником для всіх працюючих у цій сфері дизайнерів.

bottega_veneta.jpg (213.83 Kb)

Саффіано від Прада. Будинок моди Прада був заснований в далекому 1913 році, але всесвітню славу придбав лише після 1978, коли Міучча Прада очолив нікому не відому компанію. Шкіра, використовувана для моделі Саффіано, обробляється методом поперечного шиття, що робить сумку більш міцною, скорочує ризик появи подряпин, а також збільшує водонепроникність.

prada10.jpg (15.08 Kb)

Дамська сумочка від Крістіан Діор. Сумочка, що стала новою класикою, прогриміла на весь світ після того, як була подарована англійській принцесі Діані з рук першої леді Франції Бернадетт Ширак. Після безлічі фотографій шикарної принцеси з цією сумочкою, вона була названа на честь королівської особи і з тих пір прикрашає найвидніших, елегантних і витончених жінок. Кожна сумочка, випущена компанією, створюється вручну і володіє унікальністю і шармом, притаманними тільки творам від Діор.

kristian_dior_.jpg (32.07 Kb)

Келлі від Ермес. Келлі є справжнім символом цілої епохи. Вперше концепція сумки, тоді ще не мала назви, була представлена в 1892 році. Перший час модель не користувалася особливим попитом у покупців. Так тривало півстоліття до 1954 року, коли багато що в долі цієї маленької сумочки різко змінилося. Глобальне збільшення попиту сталося після того, як вона була подарована і названа на честь принцеси Монако Грейс Келлі, яка відразу покохала дизайн цієї компактної сумочки і носила її всюди. Відзначимо. що роцесс виготовлення даної моделі є ручним і займає близько 20 годин. Ця сумочка від Ермес є найбільш продаваною в світі. Ціна за модель коливається від 1100 до 125000 доларів.

ermes.jpg (26.99 Kb)

Біркін від Ермес. Названа на честь відомої акторки Джейн Біркін, ця сумочка вперше була створена спеціально для неї в 1984 році. Перші ідеї по створенню нової моделі стали зароджуватися незабаром після випадкового знайомства акторки з виконавчим директором Ермес Жан-Луї Дюма, що сталося на борту літака. Біркін поскаржилася йому на те, що у неї немає хорошої шкіряною сумочки, з якою вона могла б вийти у світ. Незабаром Дюма придумав загальну ідею сумки, запозичивши концепцію в однієї з моделей 1892. Як матеріал було вирішено використовувати різну шкіру - теляти, страуса, ящірки і крокодила. Процес виготовлення займає у майстрів близько 48 годин; кожна модель створюється вручну. Найдорожча сумка Біркін коштувала 120000.

birkin_ot_ermes.jpg (17.12 Kb)

Флеп-бег від Коко Шанель. Сумочка від Шанель стала втіленням класики. Вона проста і продумана до дрібниць. Прототип сьогоднішньої моделі вперше був представлений в 1955 році самою Коко Шанель, яка дуже втомилася від носіння своєї сумочки в руках і хотіла створити що-небудь шикарне, що можна носити на плечах. Початкова модель згодом була незначно доопрацьована Карлом Лагерфельдом в 1983 році. У порівнянні з попереднім варіантом була додана лише застібка з фірмовим логотипом. Ціни на Флеп-бег ростуть неймовірно стрімко - раз на два роки. Найдорожчий був проданий за 261 000 доларів. Велика частина сумочок цієї моделі коштує близько 2200 доларів.

koko_shanel.jpg (.34 Kb)

А яка з них є вашою мрією? Голосуйте у нашому опитуванні на сторінці ВКонтакті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 24.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3127

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: