Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 6 порад, як правильно обрати брючний костюм

6 порад, як правильно обрати брючний костюм

Сьогодні комплекти з жакета і брюк не носять лише ті, хто не вміє їх вибирати. Ми допоможемо тобі визначитися!

kak-vyibrat-bryuchnyiy-kostyum-dlya-svadbyi-460x300.jpg (9.39 Kb)
Сексапільність.
При цьому категорично не вітаються відверті вирізи і обтягуючі всі вигини тіла штани. Мова йде про прояв жіночності і чуттєвості в класичному форматі офісного лука.

Укорочений жакет.
"Маленькі" жакети до середини талії знову в моді! Вони повинні мати чітку лінію плеча і вузькі лацкани з однобортними застібками. У них будь-яка дівчина буде виглядати стрункішою і вищою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 фешн-поради в чому зустрічати Новий рік

Різноманітність фасонів брюк.
У поточному сезоні вибір брюк варто обмежувати лише нюансами власної фігури. Однаково актуальними є як штани кльош, так і укорочені "дудочки". Ну, а безпрограшний у всі часи варіант - класична модель по фігурі.

А-ля денді.
Чоловічий стиль - справжній фаворит сезону. Важливо, щоб це була лише гра в чоловічі фасони, але ні в якому разі не пряме їхнє копіювання.

Трохи ретро.
Неймовірно ефектно і живо виглядають образи, що відсилають до 80-х років минулого століття. Тут, навпаки, використовуються подовжені жакети і жилети в поєднанні з брюками-дудочки або "бананами".

Яскраві і глибокі кольори.
Наймодніші з них - яскраво-блакитний, смарагдовий, фіолетовий, червоний, бірюзовий. Вони ідеальні для вечірнього брючного костюма. Для повсякденного образу теж можна вибрати сміливий колір, особливо в тому випадку, якщо він тобі ідеально підходить. Більш нейтральні, але не менш актуальні рішення - перлинно-сірий, чорнильний і, звичайно ж, безсмертний чорний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 13.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1837

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: