Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Краса / 5 головних винаходів Крістіана Діора за 100 років

5 головних винаходів Крістіана Діора за 100 років

Великий модельєр як ніхто інший вмів оспівувати жіночу красу у її традиційному розумінні. Тож ми вирішили віддати належне дизайнеру та згадати його знамениті винаходи, які ніколи не втратять своєї актуальності.

5d75e6bac6d9cc1f36311716be71ab.jpg (32.85 Kb)
"Розумні жінки найбільш привабливі у віці від 35 до 40 років. А так як лише деякі жінки виходять з 40-річного віку, пік привабливості може тривати вічно", – дотепно говорив Крістіан Діор.

New Look

Коли в лютому 1947 Крістіан Діор показав свою першу колекцію, Париж раптом знову перетворився на центр світової моди: американська журналістка з Harper’s Bazaar Кармел Сноу назвала цей небачений для повоєнного світу стиль розкішним.

Жінки, які мріють бути в центрі уваги, миттєво закохалися в сукні Діора, який повернув класичний X-силует: підкреслено тонку талію, пишні спідниці до щиколотки, високі ліфи і глибокі декольте.

5priobreteniy_dior_01.jpg (29.29 Kb)

Піджак Bar Dior

Оскільки кутюр’є скептично ставився до ідеї щільно повечеряти на ніч, він пропонував альтернативу: денний коктейль в барі готелю – з пристойними, зрозуміло, кавалерами. Прийти на коктейльну зустріч Діор пропонував в жакеті власного твору: сильно приталений піджак в пастельних тонах з атласу, шовку або тонкої вовни, доповнений суворою темною спідницею-олівцем, вузькими брюками або широкою спідницею-максі.

5priobreteniy_dior_02.jpg (53.03 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три ідеї, як візуально зробити ноги довшими

Спідниця-олівець

Класична спідниця-олівець довжиною трохи нижче коліна, що підкреслює крутизну стегон і тонкість талії, перетворилася на обов’язковий елемент базового гардероба навіть для тих красунь, хто бачив офіс тільки в кіно.

5priobreteniy_dior_03.jpg (63.58 Kb)

Аромат Miss Dior

Паралельно з першою сукнею Діор вирішив випустити і перші парфуми. “Мені потрібен аромат, який пахне любов’ю”, – сказав майбутній фешн-класик. Разом з парфумерами Жаном Карло і Полем Ваше він створив шипровий квітковий аромат, який стверджує перемогу беззастережної жіночності. Майже 70 років верхні ноти гальбанума, шавлії і гарденії розкриваються через неролі, жасмин, сандал і пачулі, підтверджуючи геніальність авторів аромату.

5priobreteniy_dior_04.jpg (24.76 Kb)

Помада Rouge Dior

Крістіан Діор: "Справжня жінка повинна бути вередлива і примхлива".

У 1955-му Діор запустив свою лінію косметики, і його першим б’юті-продуктом стала Rouge Dior 999 – червона помада, що стала класикою жанру і досі виходить саме під цією назвою.

5priobreteniy_dior_06.jpg (22.92 Kb)

Джерело: foka.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 04.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2140

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: