Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 5 хибних думок про волосся, в які ми віримо

5 хибних думок про волосся, в які ми віримо

Ми часто змінюємо колір волосся, вважаючи, що тепер зміниться все наше життя, щоранку починаємо з гарячої укладки і не викладаємо лак для волосся з сумки, а раптом незапланована зустріч і потрібно бути готовою до всього. Ми знайшли ТОП-5 хибних думок про волосся.

117992756554d4a66590f6f3_44795824_articles_main_big.jpg (18.04 Kb)
Часте розчісування корисне. Насправді, це дуже травмує волосся. Воно стає ламким і тьмяним. Проведіть експеримент: розчешіть 1 раз і підрахуйте, скільки волосся залишилося на гребінці, а потім розчешіть 7-9 разів.

Часте миття волосся додасть йому блиску. Якщо ви будите часто мити волосся, тільки нашкодите йому, так як шкіра голови пересушиться і волосся стане слабким.

Стрижка потрібна для росту волосся. Стежити за посіченими кінчиками необхідно, але волосся не стане швидше рости, якщо ви будете щотижня рівняти кінчики. Справа в тому, що волосся подовжується приблизно на 1 см кожен місяць і стрижка не впливає на цей процес.

Висмикувати сиве волосся - корисно. Жінки приходять в жах, якщо знаходять хоча б один сивий волос. Якщо ви витягнете його, на його місці не виросте інший! Ви здивуєтеся, але зробивши так, ви можете занести інфекцію, так як дірочка від волоска залишиться. Також на її місці може утворитися шрам.

Лупу можна вилікувати. Лупа - це не косметична проблема, а проблема здоров'я. Самим вам з нею не впоратися, потрібна порада дерматолога. Часто можна почути, що лупа з'являється через сухість голови, а ви візьміть її в руки, лупа сама по собі дуже жирна. Здається, пазли не сходяться, тому вистачить гадати і займатися самолікуванням, вирушайте до лікаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ослаблене волосся рятує шоколад

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 18.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3516

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: