Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 7 образів Тижня моди, які варто повторити в звичайному житті

7 образів Тижня моди, які варто повторити в звичайному житті

Тиждень високої моди в Парижі надихає не тільки на модні та стильні звершення, але й на втілення в життя деяких найяскравіших бьюті-образів моделей.

a1cdf376940de1806f8ef2a3f3a22895.jpg (23.26 Kb)
Акварельний макіяж ARMANI PRIVÉ

Колекція маестро Армані на цей раз отримала назву Bamboo і була натхненна східно-водно-рослинною темою. Візажист Лінда Кантелло інтерпретувала її через сяючий акварельний макіяж з ніжно-блакитними і золотими акцентами.

akvarelnih_makiyazh_armani_priv.jpeg (40.77 Kb)

Романтичний образ VALENTINO

Макіяж і зачіски з показу Valentino вийшли поетичними і делікатними. Тут вам і східно-слов'янські фольклорні мотиви (коси-вінки з квітами) і невинність в дусі шекспірівської Офелії (аристократична блідість, легкий рум'янець і відкритий погляд). Ідеальний варіант для весільного образу.

romantichnii_obraz_valentino.jpeg (39.1 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити ідеальний макіяж за 5 хвилин

Голлівудський гламур ELIE SAAB

Сукні паризько-ліванського дизайнера Елі Сааба часто вибирають зірки кіно для появи на червоних килимових доріжках найпрестижніших церемоній. Так що зачіска і макіяж для шоу були підібрані відповідні: голлівудські локони і по-вечірньому підведені очі. Класика жанру поза часом і трендів.

gollivudskii_glamur_elie_saab.jpeg (51.87 Kb)

Сині стрілки з показу VERSACE ATELIER

"Макіяж сексуальний, але не агресивний", - так описує цей образ Пет Макграт, що працювала за лаштунками показу Versace Atelier. Основний акцент був зроблений на очі, губи "задовольнялися" лише дотиком напівпрозорого блиску. Зате широкі стрілки-банани візажист зробила в двох варіантах - класичному чорному і електричному синьому.

sinie_strelki_s_pokaza_versace_atelier.jpeg (24.53 Kb)

Вуаль і червоні губи CHANEL

Особи більшості учасниць показу Chanel приховувала вуаль. Тому очі і вилиці залишилися майже без макіяжу, зате губи були підкреслені вогненно-червоною помадою. Відмінний варіант, коли немає часу на повноцінний макіяж, а потрібно виглядати стильно.

vual_i_chervoni_gubi_c_pokazu_chanel.jpeg (59.13 Kb)

Сірий серпанок GIAMBATTISTA VALLI

Ще один варіант образу з вуаллю. Тільки на цей раз її ефект підсилюють smoky eyes в сірих тонах. При цьому візажист Вел Гарланд, що працювала за лаштунками цього дефіле, залишила губи недоторканими, зате підкреслила брови.

seraya_dymka_kak_na_shou_giambattista_valli.jpeg (44.01 Kb)

Новий nude на шоу DIOR

У макіжі дівчат з показу Dior не було яскравих акцентів, був лише делікатний натяк на колір, який зробив цей look по-весняному чистим і ніжним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 25.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2111

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: