Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 домашніх "нарядів", яких треба позбутись

5 домашніх "нарядів", яких треба позбутись

ОдягЮ, який ти носиш вдома мусить бути зручний та охайний, а не старий та дивний. Читай наші поради та позбувайся домашнього мотлоху.

z-chim-nositi-ugg-vzimku-korotk-ugg-z-chim-nositi_685.jpeg (26.69 Kb)

Піжама або ночнушка.
Ми не маємо нічого проти піжами (ночнушки) як такої, але вона не входить в розряд домашнього одягу. У піжамі зазвичай сплять.

Розтягнута футболка.
У такому вигляді не тобі вистачає лише великого пуза і сімейних трусів. Нормальна дівчина носить приталенную футболку свого розміру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 необхідних речей у твоєму гардеробі

Спортивки.
Магазини нижньої білизни пропонують величезний вибір домашнього одягу, включаючи акуратні шортики і штани. Забудь раз і назавжди про старі спортивки з витягнутими колінами. Носи вже краще джинси або легінси.

Махровий халат.
Навіщо носити халат, який збільшує твою талію в два рази? У зручному шовковому халатику ти будеш виглядати набагато краще. А якщо розібратися, то халат потрібен тільки після ванної, а не в якості домашнього одягу.

Діряві шкарпетки і втоптані тапки.
У такому образі ходять тільки завзяті холостячки. Купи тапки милого забарвлення і не смій лякати коханого своїм неохайним виглядом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 07.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3219

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: