Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 напоїв, які зберігають молодість

5 напоїв, які зберігають молодість

Збереження вічної або хоча б довгої молодості - це питання хвилювало людство з незапам'ятних часів. У старовинних казках різних народів розповідають про чудесні молодильні напої, які дивним чином допомагають повернути молодість і здоров'я. Як виявилося, це не просто казки, а реальність.

bankoboev_ru_pet_lyubimyi_sok.jpg (22.42 Kb)
Кава - напій, який щодня п'ють мільйони людей на планеті

А хто знає, що кава володіє протираковими властивостями? Згідно з науковими дослідженнями, опублікованими в European Journal of Cancer Prezentation, всього одна чашка кави в день знижує ризик ракових захворювань на 10 відсотків. На думку вчених, це пов'язано з антиканцерогенними властивостями кофеїну. Кава без кофеїну такими властивостями, на жаль, не володіє.

3ghx.jpg (19.32 Kb)

Користь алкоголю в невеликих дозах для людського організму величезна

Вчені не можуть поки пояснити настільки благотворний вплив алкоголю на людський розум, проте в одному вони впевнені точно - він запобігає зміни в мозку, які призводять до недоумства і розладів пам'яті - зокрема до хвороби Альцгеймера. На думку вчених, один келих вина для жінок і два келихи вина для чоловіків дуже корисні для нашого здоров'я. Однак дози алкоголю більше рекомендованих мають прямо протилежний ефект - ушкоджують клітини головного мозку.

4fgjfj.jpg (13.81 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як помолодіти на 10 років

Соєве молоко робить шкіру пружною

Це відбувається завдяки рекордному вмісту в цьому напої ізофлавонів. Ці натуральні компоненти допомагають шкірі виробляти колаген - білок, що надає їй пружність і еластичність. Ізофлавони є фітоестрогенами, оскільки за своєю структурою схожі на людський гормон - естроген. І хоча ефективність ізофлавонів набагато слабкіше, ніж у гормонів, їх унікальні властивості широко використовуються в боротьбі з клімаксом у жінок, нічне потіння і гарячими приливами. Вони також благотворно впливають на серцево-судинну систему і покращують метаболізм.

7ghkgjk.jpg (36.23 Kb)

Апельсиновий сік допоможе зберегти хороший зір до самої старості

Сік містить багато лютеїну, який відіграє величезну роль у фізіології зору. Лютеїн сприяє збільшенню гостроти й чіткості зору і, що найголовніше, захищає очі від вільних радикалів, що утворюються на прямому світлі. Велика кількість апельсинового соку в дієті здатне ефективно захистити від дегенерації сітківку ока і зберегти хороший зір. Оскільки саме брак лютеїну призводить до дистрофії пігментного шару сітківки, яка на сьогоднішній день є основною причиною сліпоти у людей старше 60 років.

10shtst.jpg (20.62 Kb)

Сік з червоних грейпфрутів розгладжує шкіру

А все завдяки ударній дозі лікопіну - натурального барвника, який надає фрукту такий інтенсивний червоний колір. Лікопін вважається одним з найсильніших антиоксидантів, що нейтралізують вільні радикали, які, в свою чергу, є винуватцями пошкоджень клітин. Лікопін уповільнює процес старіння шкіри, підсилює її природний захист від сонця, а також стимулює синтез білка, що відповідає за пружність шкіри.

8hggk.jpg (28.37 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 01.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4878

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Ирине 14.03.2015 - 14:03
Здорово!Приятно осознавать,что любимые напитки приносят не только удовольствие ,но и ощутимую пользу женской красоте и здоровью.Даже весьма"неоднозначный"кофе(частично)реаби литирован!Утоляем жажду грамотно!
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: