Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 4 ознаки того, що пора підстригтися

4 ознаки того, що пора підстригтися

Регулярний догляд за волоссям допоможе уникнути багатьох проблем, а щоб швидко привести волосся в порядок, потрібні більш кардинальних заходів. Наприклад, нова стрижка, яка "оживить" твій образ і додасть локонам здорового вигляду.

1016935.jpg (19.19 Kb)
Нестача сяйва

Тьмяне і мляве волосся - одна з перших ознак того, що настав час для зустрічі з перукарем. На стані волосся позначаються різні чинники, зокрема, використання механічних і косметичних засобів для укладки. Якщо ти поки не готова кардинально міняти імідж, підрівнюємо кінчики кожні 6-8 тижнів. Гладкі цільні волоски блищать набагато краще, ніж посічені.

Відсутність об'єму

Довге волосся втрачає об'єм під дією власної ваги, проте це не привід стригтися коротко. Порятунком для тонкого волосся стане ступінчаста стрижка, наприклад драбинка або каскад. Верхні волосся при такій стрижці виглядають більш легкими і повітряними, тому зачіска виглядає об'ємніше.

Нудний вигляд

Все частіше виходиш з дому з хвостиком або пучком? Якщо укладка стала для тебе справжнім випробуванням, це ще один тривожний дзвіночок, що сповіщає про необхідність змін.

Сплутані локони

Волосся, якому не вистачає догляду, починає плутатися і випадати, та й посічені кінчики - проблема досить поширена. Стрижка, особливо коротка, - чудовий вихід із ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банани відновлюють структуру волосся

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 01.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3445

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: