Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 6 способів позбавитися від жирного блиску на обличчі

6 способів позбавитися від жирного блиску на обличчі

Тонка блискуча плівка на обличчі - проблема кожної другої дівчини. Якщо хочеш позбутися її, дотримуйся наших порад.

krem_kozmetik-600x399.jpg (14.51 Kb)
- Не намагайся очистити шкіру до скрипу. Вибери засіб, який буде дбайливо видаляти жирний блиск і добре зволожувати шкіру. Можеш використовувати гель, до складу якого входить 1-2% саліцилової кислоти. Ця речовина має антибактеріальну дію.

- Жирний блиск на шкірі може бути результатом впливу ультрафіолету, тому дуже важливо використовувати сонцезахисний засіб щодня. Можеш застосовувати його перед нанесенням макіяжу. Для цього вибери захисний крем на мінеральній основі, який матує шкіру.

- Тональний засіб з дуже щільною і жирною текстурою може закупорювати пори і провокувати надмірне виділення шкірного сала, тому тобі варто зробити вибір на користь легкого тонального флюїду з силіконом. Він буде вирівнювати тон особи і маскувати його недоліки, не приносячи шкоди проблемній шкірі. Також використовуй мінеральну пудру, яка буде вбирати жир, як губка.

- Алкогольні коктейлі і гостра їжа можуть порадувати тебе лише один вечір, а вранці ти побачиш плачевні результати - жирна шкіра, почервоніння і прищі. Щоб поліпшити стан шкіри, старайся включити в свій раціон продукти з вітаміном А - він призупинить виділення шкірного сала.

- Поміняй свій нічний засіб для догляду на більш легкий. Якщо ти раніше використовувала крем, то краще замінити його лосьйоном. Якщо користувалася лосьйоном, перейди на зволожуючу сироватку. Якою б не була текстура кошти, переконайся, що в ньому є кофеїн, саліцилова або гліколева кислота.

- Якщо протягом дня на обличчі з'являється жирний блиск, не намагайся покрити його шаром пудри. Краще скористайся матуючими серветками. Вони вберуть у себе надлишки сала і не зіпсують твій макіяж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апельсин та журавлина звужують пори

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 02.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2252

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: