Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Здоров’я / 9 речей, які треба зробити до 9 ранку

9 речей, які треба зробити до 9 ранку

Хочете, щоб день завжди починався добре і проходив легко? З самого ранку слідуйте цим простим правилам.

cute-flowers-girl-house-kitchen-morning-favim_com-74213_large.jpg (29.34 Kb)
1. Прокинутися за допомогою програми Sleep Control або Sleep Time. З урахуванням ритму вашого серця, дихання і фаз сну воно підбере максимально комфортний час для пробудження в діапазоні півгодини від заданого часу.

2. Потягнутися все ще лежачи в ліжку. Поки тіло ще тепле від сну, ви максимально м'яко зможете розім'яти зв'язки і суглоби.

3. Встати в планку на хвилину, а краще дві або три. Це нехитра вправа найкраще активізує всі групи м'язів і прискорює кровообіг. Пити каву, щоб прокинутися, вам не доведеться!

4. Почистити зуби і особливо ретельно - язик. Наліт, який накопичився за ніч - це токсини, які наш організм намагається самостійно вивести. Допоможіть йому, перш ніж починати снідати.

5. Випити склянку води. Теплою і з крапелькою лимонного соку. Цей трюк допоможе відновити правильний кислотно-лужний баланс в організмі і запустить травлення. Пийте повільно, а не залпом.

6. Зробити масаж тіла сухою щіткою. Рухайтеся від п'ят до голови, розтираючи тіло енергійними круговими рухами проти годинникової стрілки.

7. Прийняти контрастний душ з бадьорить гелем на основі імбиру і цитрусових.

8. Зробити гімнастику для обличчя. Протягом 10 хвилин повторюйте (можна і безмовно) всі голосні звуки нашого алфавіту. Уявіть, що ви - француженка, і артикулює кожен звук ретельно, напружуючи лицьові м'язи.

9. Приготувати собі фреш. Основний упор робіть на овочі - гарбуз, морква, броколі. Щоб відтінити їх смак, додайте кисле яблуко і апельсин. А для гостроти смаку - трохи імбиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Те, що ми їмо, одразу відображається на зовнішності

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 06.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 8193

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Юрий 6.03.2015 - 08:29
Советы для богатых бездельников!
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: