Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 7 речей, які ти можеш додати у ванну

7 речей, які ти можеш додати у ванну

Хочеш, щоб твоя шкіра була м'якою і шовковистою? Пропонуємо випробувати на собі розслаблюючі ванни. Будь-яку з них дуже легко приготувати самостійно.

1643.jpg (27.29 Kb)
Морська сіль. Має омолоджуючий ефект, допомагає позбутися целюліту, знижує пітливість, підвищує еластичність шкіри і зміцнює нігті. Щоб приготувати розслаблюючу ванну, помісти мішечок солі під струмінь гарячої води. Намагайся приймати сольові ванни не частіше 2 разів на тиждень.

Сода. Содові ванни - відмінний спосіб схуднути і відновитися після важкого робочого дня. Щоб твоя шкіра стала м'якою і шовковистою, додай 200 г харчової соди в гарячу ванну і полеж в ній протягом 20 хвилин.

Англійська сіль. У ній є сульфат магнію, який сприяє розслабленню м'язів і знімає втому. Англійська сіль також корисна для сухої або проблемної шкіри. Вона діє як натуральний антисептик і допомагає шкірі поглинати вологу. Додай 2 чаші англійської солі в гарячу воду і полеж в ній протягом 20 хвилин. Після розслаблюючій ванни обов'язково прийми прохолодний душ.

Молоко. У ньому є велика кількість корисних вітамінів, які підвищують еластичність шкіри і мають омолоджуючий ефект. Щоб зробити розслаблюючу ванну, в гарячу воду додай 1 літр теплого молока.

Лаванда. Можеш опустити у ванну чайний пакетик, наповнений сухими квітками лаванди, або додати кілька крапель лавандової олії. Така ароматна ванна допоможе позбутися головного болю і запалень на шкірі.

Ефірні олії. Відновити сили після важкого робочого дня допоможе ванна з ефірною олією лимона або мандарина. Додай 7-9 крапель олії в гарячу воду і посидь в ній протягом 15-20 хвилин. Для повної релаксації після ванни загорніть в теплий плед.

Мед. Відмінно зволожує і пом'якшує шкіру. Крім цього, мед відмінно доглядає за стопами, затягує тріщини на п'ятах і робить їх м'якими. Щоб зробити корисну медову ванну, розбав дві ложки меду в склянці з теплою водою і додай солодкий розчин у ванну. Щоб шкіра не була липкою, прийми теплий душ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів зробити скраб своїми руками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 07.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1177

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: