Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 міфів про лікування акне

5 міфів про лікування акне

Хочеш позбутися від запалень на обличчі? Щоб лікування твоєї шкіри було ефективним, ми розвінчаємо найпоширеніші міфи про акне.

img_4f16dc2f32810e01665f9c00fc298f99.jpg (16.13 Kb)
Міф №1. Запалення на шкірі можуть бути викликані стресом. Частково це правда. Стан твоєї шкіри може погіршитися на тлі стресу. Проте якщо у тебе немає схильності до вугрової висипки, стресові ситуації не зможуть викликати її.

Міф №2. Спирт і лимон можуть вилікувати акне. Дійсно, ці засоби можуть підсушити шкіру. Однак вони також знижують її захисний бар'єр. В результаті пори починають виділяти більше жиру і тим самим провокувати появу нового запалення.

Міф №3. Прищики з'являються тільки у дівчат, які не стежать за собою. Якраз навпаки: часте використання кремів, тоніків, мила і рушників травмує чутливу шкіру і провокує появу прищів. Щоб уникнути проблем зі шкірою, старайся користуватися тільки необхідними засобами для гігієни.

Міф №4. Вугрі на обличчі з'являються через неправильне харчування. Якщо у тебе немає алергії на шоколад або копченості, тоді тобі нема чого боятися. Однак при проблемній шкірі краще відмовитися від солодкої, солоної та гострої їжі.

Міф №5. Сонячні промені допомагають позбутися від акне. Дійсно, ультрафіолет дезінфікує шкіру, тому влітку прищиків стає менше. Однак, перебуваючи під сонцем тривалий час, твій імунітет слабшає, а виділення жиру посилюється. Це призводить до нових запалень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 способів позбавитися від жирного блиску на обличчі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 09.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2265

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: