Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 10 професійних секретів краси, які повинна знати кожна жінка

10 професійних секретів краси, які повинна знати кожна жінка

У кожної жінки є свої маленькі секрети краси. Як зробити так, щоб не було помітно темних кіл під очима? Як правильно укласти волосся, щоб воно виглядало шикарно навіть наприкінці вечірки? Як зробити вдома ідеальний манікюр? Подібних питань, які хвилюють красунь, - безліч. Ми дамо на них відповідь.

hhhbrv-cxpo.jpg (26.87 Kb)
1. Хочеш, щоб лак на нігтях швидше висох? Помісти нафарбовані нігті в миску з крижаною водою - процес сушіння значно скоротиться.

2. Перед тим як наносити лак, намаж кутикулу оливковою олією. Масло допоможе легко видалити лак, який ненавмисно потрапить на шкіру.

3. Лайфхак для тих, кому терміново потрібно привести манікюр в порядок, а часу немає: завжди май в запасі будинку блискітки. Нанеси на старий манікюр прозорий лак, зверху насип блискітки відповідного тону - нігті відразу перетворяться.

4. Щоб додати макіяжу природного блиску, нанеси в самому кінці пару крапель олії на щоки.

5. Якщо у тебе не завжди виходить провести рівну лінію олівцем для очей - не зневіряйся. Навчися тримати олівець горизонтально і малювати широким кінцем олівця - це запорука успіху. Не проводь відразу одну лінію, навряд чи вона вийде ідеально прямою - краще зроби 3-4 невеликих штриха, починаючи з середини лінії очі.

6. Перед тим як заточити м'які олівці для очей і губ, потримай їх якийсь час в холодильнику - вони стануть менш ламкими.

7. Прекрасний засіб для зняття макіяжу - кокосова олія. Зітри макіяж звичайним способом, нанеси трохи кокосової олії на ватний тампон і протри закриті очі. Результат чудовий!

8. Присип нафарбовані помадою губи зверху тінями відповідного відтінку - так помада буде триматися набагато довше.

9. Заплітаючи косу, використовуй мус для укладки волосся - навіть така проста зачіска буде набагато красивішою.

10. Вранці промивай очі дуже холодною водою або протирай кубиками льоду - це відразу зніме набряклість, шкіра буде виглядати доглянутою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 б'юті-секретів від кращих голлівудських косметологів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 09.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2893

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: