Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Макіяж / 5 засобів для зняття макіяжу до 100 грн

5 засобів для зняття макіяжу до 100 грн

Не кожна дівчина може витратити пристойну суму зі свого бюджету на засіб для зняття макіяжу, незважаючи на те, що він відіграє важливу роль у щоденному догляді за шкірою. Якщо доступні засоби для догляду цілком можуть замінити більш дорогі аналоги, то немає ніякої потреби у витончених запахах і вишуканих упаковках.

sredstvo-dlya-snyatiya-makiyazha-720x540.jpg (26.41 Kb)


1. Засіб для зняття макіяжу з очей, Lumene Sensitive Touch Gentle Eye Makeup Remover (99 грн.)
На противагу двофазним засобам марки, це продукт не залишає неприємної жирної плівки. Заспокоюючи ніжну шкіру, Makeup Remover від Lumene діє дуже м'яко й делікатно. Засіб відмінно підійде тим, хто носить контактні лінзи, що ще більше переконує у вимогливому підході виробника. Ефективно видаляє водорозчинний макіяж.

2. Міцелярна вода "Абсолютна ніжність", L'Oreal Paris (70 грн.)
Якщо стан вашої шкіри близько до хорошого або навіть ідеального, то універсальний засіб від L'Oreal Paris підійде ідеально. Ніяких надприродних обіцянок виробники не давали, але зі своєю основною функцією очищення засіб справляється більш, ніж добре. Незважаючи на легку текстуру, вода живить шкіру, пом'якшує і добре заспокоює подразнену шкіру навколо очей.

3. Зволожуюча міцелярна вода 2 в 1, Yves Rocher (95 грн.)
Засіб для нормальної та змішаної шкіри очищає шкіру від забруднень і тонізує її, забезпечуючи необхідне зволоження. Особливо приємно "післясмак" - відчуття чистоти шкіри, що посилюється завдяки приємному свіжому запаху.

4. Міцелярна вода "Очищення 3 в 1", Nivea (49 грн.)
Багатофункціональний засіб діє одночасно за трьома напрямками: ефективно знімає весь макіяж, глибоко очищає шкіру і тонізує її. Міцели видаляють забруднення з поверхні шкіри, масло виноградних кісточок має антиоксидантну дію, а пантенол загоює ушкодження.

5. Міцелярна вода для всіх типів шкіри, Garnier Skin Naturals (59 грн.)
Натуральні рослинні компоненти, що входять до складу засобу, дбайливо очищають шкіру, а також делікатно знімають макіяж з обличчя та повік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візажисти розкрили хитрощі у малюванні ідеальних стрілок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 17.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1755

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: