Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 10 речей, які додають десяток років

10 речей, які додають десяток років

Зустрічаються дами цілком поважного віку, які виглядають років на 10-15 молодше. Але має місце і зворотний феномен: молоді жінки виглядають старше за свій вік. Це відбувається тому, що багато хто просто не знайомі зі списком речей, які додають нам років.

20.jpg (20.32 Kb)
1. Рання сивина

Вчені схильні думати, що сивина, що виникла до 30 - 40 років, вказує на неполадки в організмі (наприклад, нестача кальцію).

Що робити? Все просто і банально: правильно харчуватися, приймати вітаміни, займатися спортом, гуляти на свіжому повітрі, уникати стресів, тобто стежити за здоров'ям. З косметичної точки зору: якщо у вас світле волосся, а сивого волосся не більше десяти - можна залишити все як є.

2. В'яла шия

Як часто, наносячи крем на обличчя, ви забували про свою шию? І раптом в один прекрасний день виявляється, що вона вам це пригадала. Тому слід зволожувати і живити шкіру шиї не менш ретельно, ніж шкіру обличчя.

3. Сильна засмага

Сильний загар зневоднює шкіру, тим самим сприяючи швидкому старінню.

4. Недоглянуті руки

Що може бути гірше за суху, в'ялу, обвітрену і потріскану шкіру рук? А ще, не дай Бог, "старечі" пігментні плями! Пігментні плями можна вивести і за допомогою традиційних рецептів: змішай 1 чайну ложку цибулевого соку з 2 чайними ложками настою чайного гриба і нанеси на шкіру рук.

5. Втомлений погляд

Дивіться на життя простіше, любити її маленькі радості, спілкуватися з протилежною статтю, і просто бути "легше" душею і характером. Проблеми є у всіх, а якщо поки немає, то обов'язково будуть. Але це не привід не любити життя.

6. Яскравий макіяж

Почнемо з того, що макіяж, як атрибут дорослої жінки, в принципі робить людину старше. Адже багато молоді дівчата, вийшовши на вулицю без макіяжу, стикаються з тим, що їх приймають за підлітків. А яскравий, насичений макіяж може зробити з дівчини справжню даму.

7. Одяг не за віком

Є жінки, які і в 40 років не збираються відмовлятися від коротких спідниць. Вони вважають, що довгі спідниці старять! А тепер уяви молоду дівчину в спідниці нижче колін, а то й до щиколоток - звичайно, вона буде виглядати серйозніше і ... старше.

8. Бабусині парфуми

Справжні поціновувачі парфумерії, можливо, не погодяться, але існують парфуми, які в масовій свідомості асоціюються з поважними дамами. Так що якщо в новопридбаному ароматі відчуваєш себе старше за свої роки, і це викликає психологічний дискомфорт - краще від нього відмовитися.

9. Зморшки

Найбільш очевидний атрибут старості - зморшки. Боротьба зі старінням шкіри йде повним ходом: косметичні фірми випускають все нові і нові засоби. Молодим дівчатам потрібно пам'ятати про те, що легше попередити появу зморшок, ніж позбутися їх. Саме тому варто використовувати сонцезахисну косметику і регулярно зволожувати шкіру.

10. В'яле тіло в "ямочках"

У народі вважається, що так звана "апельсинова кірка" властива лише дорослим жінкам. Однак це твердження хибне, тому целюліт може бути і у молодих струнких дівчат.

Для боротьби з цією напастю потрібно поєднувати різні методи: збалансоване харчування, спорт, масаж проблемних зон (краще у професійного масажиста, але можна і вдома під душем, за допомогою спеціальної щітки), використання антицелюлітних кремів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як омолодити шкіру в домашніх умовах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 31.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1618

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: