Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 видів "омолоджуючих" продуктів, які не працюють

5 видів "омолоджуючих" продуктів, які не працюють

Незважаючи на те, що всі ми прекрасно знаємо - зі старістю не можна боротися вічно, це не заважає нам плекати надії і постійно пробувати зупинити час... Тим більше, що на сьогоднішньому ринку там багато всіляких "омолоджуючих" косметичних продуктів, які повинні зміцнювати, натягувати, згладжувати і пом'якшувати вікові зміни на наших обличчях і тілах, повертаючи шкірі свіжість і сяйво молодості. Але чи так це насправді?

1106_or.jpg (17.47 Kb)
1. "Зіркові еліксири молодості".

Бійтеся косметичних продуктів, які занадто гарні, особливо якщо їх вплив "просто чудовий" і розрекламований знаменитостями. Наприклад, легендарна супермодель Сінді Кроуфорд щосили рекламувала свій "чудовий динний крем", але, насправді, Сінді так здорово виглядає зовсім не завдяки якимсь кремам, а завдяки гарній генетичної спадковості.

2. Вітамін Е і кокосове масло.

Незважаючи на те, що всі продукти, що містять ці корисні інгредієнти, є якісними зволожувачами шкіри, їм не під силу, що називається, зупинити годинник або повернути час назад, що б там не говорили реклами та бренди.

3. Стовбурові клітини.

Безумовно, сьогодні препарати або процедури зі стовбуровими клітинами - популярний тренд, але мало хто з неспеціалістів знає, що клінічні дослідження стовбурових клітин на Заході ще знаходяться на самому ранньому етапі. Тому, якщо лікар, косметолог або продавець намагаються зацікавити вас ін'єкціями або косметичними засобами зі стовбуровими клітинами, йдіть і не повертайтеся до даного питання ще як мінімум років 10 або більше.

4. Косметичні засоби з колагеном.

Як відомо, колаген - це фібрилярний білок, що становить основу сполучної тканини організму, що забезпечує її міцність і еластичність. Універсальний, здавалося б, засіб, і його сьогодні часто вводять ін'єкціями під шкіру обличчя - саме для омолодження.

Проте всі ці нескінченні реклами "омолоджуючих кремів для обличчя" з колагеном, спроб з їх допомогою повернути час назад, без операцій та ін'єкцій, - це чистої води ілюзія. Такі креми дають тимчасовий ефект, приємне відчуття, коли вони покривають зморшки і пом'якшують шкіру, але на самі зморшки вони ніяк не впливають.

5. Дорогі "брендові" продукти.

Всі ці знамениті засобі, на кшталт кремів La Prairie, StriVectin і Crème De La Mer, - це прекрасні зволожувачі шкіри, а деякі з них навіть містять пептиди, що дозволяють створити відчуття тимчасових поліпшень. Зрозуміло, якщо для вас гроші - не питання, насолоджуйтеся зволожуючим впливом "брендових кремів", проте не чекайте, що вони омолодять вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фітнес зупиняє старіння

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 09.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1691

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: