Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 4 звички, які псують вашу природну красу

4 звички, які псують вашу природну красу

Часто ми не помічаєте, як звичайні речі можуть псувати наш зовнішній вигляд. Задумайтесь хоча б про головні речі, які ви повинні або навпаки не повинні виконувати кожного дня. Що можна, а що не можна?

000016546412_0.jpg (21.38 Kb)
Не можна: давити будь-що на своєму тілі. Це включає в себе вросле волосся, прищі і струпи. Чи знаєте ви, що більше третини населення також "грішить" з такими речами. Проте, тільки тому, що всі інші роблять це не означає, що ви повинні. Це може призвести до шрамів, струпів, зараження крові.

Можна: скрабувати тіло. Для того, аби очистити від огрубілої шкіри та передбачити прищі.

Не можна: присутність ваших нігтів в будь-якому місці біля рота. Чи знаєте ви, що середньостатистична людина робить тисячі дотиків до поверхонь кожного дня? Чіпає ці речі, а потім- до рота?! Подумайте про! І про можливі акне біля рота.

Можна: мийте руки теплою водою з милом і переконайтеся, що ви чистите їх під нігтями.

Не можна: "чухати" лупу. Не тільки чухання лупи призводить до серйозного пошкодження ваших коренів волосся, воно також витрушує всі ті пластівці, які приземляються на сорочці. Весь цей "сніг" на одязі псує про вас враження.

Можна: почати вживати заходів для боротьби з лупою. Спробуйте новий шампунь, спробуйте лікувальний шампунь, збільшити споживання вітаміну B і спробувати розслабитися і відіспатися.

Не можна: забувати мити обличчя. Три речі: бактерії, зморшки і забруднення. Все це - причини, щоб вимити обличчя кожен вечір перед сном. Коли ваша голова торкається подушки ви забираєте всі бактерії, які залишили там з ночі перш плюс ваші пори забиті. А це - рецепт зморшок і прищів.

Можна: Якщо не має часу чи можливості вмитися, спробуйте чистку обличчя серветками. Це не повинно зайняти більш 2 хвилин змити макіяж, щоб позбавити себе від клопоту від прищів або, можливо, зморшки пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маска для обличчя, яка має підтягуючий ефект

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 12.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2128

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: