Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 4 поради, щоб протистояти депресії

4 поради, щоб протистояти депресії

Весна - депресивний період, ми розповімо як позбутись поганого настрою!

456ernglshloprp.jpg (1.07 Mb)
Відпустка
Психологи впевнені, щоб з легкістю дожити до літа, на початку весни потрібно влаштовувати собі тиждень відпустки десь в теплих краях, щоб насититися сонцем, змінити обстановку і трохи "провітрити мізки". Поїздки завжди дарують нові емоції і заряд енергії для життя і роботи.

Йога
Ще одним методом боротьба з весняною депресією є йога. Так, заняття йогою допомагають відновити емоційний фон людини, нормалізувати його і привести в гармонію із зовнішнім світом. Чому так відбувається? Відповіді немає. Однак дівчата, які вже пробували займатися йогою відзначають, що забули про депресію, в принципі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 продуктів для здоров'я зубів та ясен

Відмова від дієти
Перша половина весни, яка за своєю суттю є складним періодом для організму, часто пов'язана в житті дівчат ще й з періодом активного схуднення, а найбільш поширеним методом скидання зайвих кілограмів є різні дієти. В результаті може з'явитися депресія. Так, в період авітамінозу лікарі не радять додатково практикувати обмеження в харчуванні, оскільки організму і так нелегко.

Більше позитиву
Фахівці кажуть, в кінці зими-початку весни у кожної людини знижується працездатність. Пов'язано це все з тим же авітамінозом і втомою організму від холодного періоду. Щоб зниження працездатності і погіршення настрою не переросло в депресію, фахівці радять наповнювати своє життя позитивними емоціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 04.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1804

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: