Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 4 способи правильно підібрати відтінок тонального крему

4 способи правильно підібрати відтінок тонального крему

Ви часто в розгубленості стоїте біля прилавка з тональними кремами і гадаєте, який відтінок тону підійде вам найбільше? Наші поради допоможуть вам вибрати ту основу для макіяжу, яка буде виглядати ідеально!

b7d314c13200969a126a662aca5b245d.jpg (18.82 Kb)
Дуже часто можна побачити, як жінки підбирають колір тонального крему, наносячи краплю на долоньку, зап'ястя або згин ліктя. Насправді, це неправильно, адже відтінок шкіри в цих місцях можуть істотно відрізнятися від відтінку шкіри обличчя. Пропонуємо вам 4 способи підбору відтінку тонального крему:

1. Щока. Нанесіть краплю тону на середину щоки. Однак цей спосіб не підходить жінкам з яскравим рум'янцем або судинною сіткою на обличчі.

2. Лоб. Середина чола - місце, відтінок шкіри на якому відповідає відтінку на шкірі всього обличчя.

3. Шия. Нанесіть краплю тону на те місце, де підборіддя переходить в шию - і ви зможете перевірити, чи підходить вам цей відтінок.

4. Вухо. Нижня частина мочки вуха практично ніколи не змінює колір, і її відтінок максимально наближений до відтінку на обличчі. До того ж, завдавши тон на мочку, ви зможете в дзеркалі переконатися, чи підходить вам цей тональний крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 способів стати гарнішою за 1 хвилину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 17.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1581

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: