Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 9 лайфхаків для створення манікюру

9 лайфхаків для створення манікюру

Для одних манікюр в домашніх умовах - це "двічі два", для інших - процес, що викликає безліч складнощів. Є секрети, здатні полегшити ситуацію і в першому, і в другому випадку, - їх ми і зібрали в нашій добірці манікюрних лайфхаків.

15110525-manikyur-s-rezinkoi.jpg (18.59 Kb)
Легке нанесення
Нанесення улюбленого лаку стало з часом скрутним? Щоб його консистенція стала м'якше і щоб по нігтях він розподілявся легше, більш гладким шаром, флакон з лаком за 15 хвилин до того, як ти приступиш до манікюру, варто помістити в холодильник.

Біла основа
У флаконі ти бачиш один колір, а на нігтях отримуєш інший? Впоратися з нестачею насиченості відтінку можна простим способом: після використання прозорої бази для манікюру нанеси один шар білого лаку, а вже поверх нього - кольоровий лак, який ти вибрала спочатку. Він буде виглядати яскравіше завдяки білому лаку, застосованого в якості основи.

Відбілювання нігтів
Кожній дівчині, яка робила манікюр на швидку руку без нанесення бази, при видаленні лаку доводилося стикатися з тим, що нігті "вбирали" в себе пігмент і ставали або жовтими, або червоними, або синюватими. Як виправити ситуацію? Дієвим вважається нанести на нігті відбілюючі пасту і почистити їй нігті за допомогою щітки. Потрібно, однак, бути акуратною, щоб не подряпати поверхню нігтів.

Без розводів на шкірі
Ще одна проблема, яка часто виникає, коли ми змиваємо яскравий лак, - особливо добре з нею знайомі шанувальниці класичного червоного манікюру - полягає в тому, що колір "розмазується" по шкірі. Позбутися від кольорових розводів, протираючи шкіру ватним диском з ацетоном, вкрай рідко вдається з першого разу. Радимо тобі не боротися з наслідками, а запобігати їх появі: перш ніж приступати до видалення лаку, нанеси на шкіру рук насичений, живильний крем. Завдяки цій процедурі руки будуть залишатися чистими.

Експрес-сушка
Якщо пошук способу швидше висушувати лак на нігтях - твій головний біль, спробуй після кожного шару лаку опускати пальці в холодну воду (щоб при кімнатній температурі вона не ставала теплою, поклади в ємність з водою кубики льоду). Не варто спеціально шукати лаки з "функцією" швидкого висихання - вони, як правило, зменшують зволоженість нігтів.

Матове покриття
Якщо тобі раптом захотілося отримати матове покриття на нігтях, але спеціального флакончика для цього в твоєму б'юті-арсеналі на даний момент немає, зроби матовий лак сама. Це неважко: тобі знадобляться розсипчасті тіні світлого відтінку або ж просто біла розсипчаста пудра, якою зазвичай завершують макіяж, і змішай щіпку з прозорим лаком. Отриману суміш можна наносити на нігті в якості останнього штриха - вони стануть матовими, як ти і бажала.

"Ні" тріщинам
Якщо холодна вода - друг свіжого манікюру, то тепла і гаряча - його ворог. Ти не раз помічала, як у ній "розпарюються" твої пальці; подібне відбувається і з нігтями, хоча це не так помітно. Але коли на них нещодавно нанесений лак, він "розтягується" разом з нігтем, через що в ньому утворюються тріщини.

Змиваємо гліттер
Любиш лаки-гліттери з великими блискітками? Якщо спеціального засобу в твоєму запасі немає, то порадимо тобі видалити лак з блискітками так, як змивають гель-лак: змочи шматочки ватних дисків ацетоном, поклади їх на нігті, оберни кожен фольгою і залиш так на 10 хвилин. Після цього лак легко зійде з нігтів разом з блискітками.

Манікюр без "бульбашок"
Дивуєшся, чому лак після нанесення починає пузиритися? Швидше за все, перш ніж відкрити флакон, ти гарненько струснула його, сподіваючись, що завдяки цьому він буде більш "текучим" і стане легше наноситися. Насправді ж він змішується з повітрям, що залишаються у флаконі, і через це псується твій манікюр. Правильним буде, тримаючи флакон у горизонтальному положенні, покатати його в долонях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський nail-художник створив 3D-нігті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 23.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2101

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: