Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 найпопулярніших відеоуроків макіяжу у стилі "як стати зіркою" [ВІДЕО]

5 найпопулярніших відеоуроків макіяжу у стилі "як стати зіркою" [ВІДЕО]

Бути схожим на свого кумира - цього бажають шанувальники багатьох світових знаменитостей. Виконати його не складно. Якщо тобі хочеться саме зовнішньої схожості із зіркою - допоможе мистецтво створення макіяжу. Ми зібрали найпопулярніші відеоуроки, що дозволяють за допомогою декількох б'юті-прийомів перетворитися на голлівудську діву або відому співачку.

fd075c82f9e4e39b1d1cb99b4adc.jpg (23.19 Kb)
Анджеліна Джолі

Змінити свою зовнішність до невпізнання можна і без пластики - б'юті-блогер Проміс Таманг Фан не тільки знає про це не з чуток, а й на своєму прикладі показує, як здійснити таке перетворення. За допомогою грамотно нанесеного макіяжу дівчина легко і швидко перетворюється, стаючи схожою на Анджеліну Джолі як дві краплі води. Якщо не хочеш копіювати зовнішність актриси, в цьому відеоуроці ти знайдеш безліч корисних порад, які стануть в нагоді для створення ефекту пухких губ і спокусливого погляду.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 секретів правильного макіяжу очей

Тейлор Свіфт

На червоних доріжках зірки демонструють образи, в яких можна почерпнути чимало ідей для своїх буднів. Одна з тих, у кого можна повчитися - Тейлор Свіфт. Молода кантрі-співачка, яка перетворилася на поп-зірку, з'являється на світських заходах з макіяжем, в якому завжди грамотно розставлені акценти. Як робити такий же? Навчайся в відеоуроці Беккі Роуз, відомого блогера, яка вирішила повторити один з образів Тейлор.


Дженніфер Лопес

Незважаючи на щільний робочий графік, співачка Дженніфер Лопес завжди відмінно виглядає - що ні вихід у світ, то чудовий образ. Краса поп-діви захоплює чоловіків, а дівчат - надихає. Австралійський блогер Катерина Вільямс, наприклад, вирішила створити відеоурок, який допоміг би шанувальникам зірки стати схожою на Дженніфер. Вона пропонує повторити образ, який Лопес продемонструвала на червоній доріжці церемонії вручення премії "Оскар" цього року.


Кайлі Дженнер

Сестри Кардашян за короткий час стали авторитетами у питаннях стилю і краси. Кайлі Дженнер, наприклад, особливо любить сміливі експерименти - нещодавно вона зробила "омбре" м'ятно-блакитного відтінку. У макіяжі вона теж пускає в хід несподівані прийоми. Як повторити її образ? Показує візажист і блогер Кенді Джонсон у своєму відеоуроці.


Лана Дель Рей

Якщо ти завжди хотіла виглядати як Лана Дель Рей, але не знала, як здійснити це перетворення, то зробити макіяж в її стилі - дія номер один на шляху до мети. Допомогти в цій нелегкій, але дуже цікавій справі тобі може видеоурок Міранди Хедман. Спробуй і порівняй результат з оригіналом.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 28.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1476

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: