Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 10 хибних думок про догляд за шкірою

10 хибних думок про догляд за шкірою

Навіть самим освіченим з нас властиво помилятися. Давай розставимо крапки над i. Все, що ти прочитаєш далі, - запам'ятай сама і розкажи подругам - разом ламати шкідливі стереотипи ефективніше.

c9dd50e87e564c81cfb10f414591e3e5.jpg (12.61 Kb)
"Чим більше засобу ти використовуєш, тим продуктивніше і швидше він діє"
А насправді? Непомірність і неекономність швидше приведуть тебе до косметолога, ніж до блискучого результату. Будь-який продукт, що містить сильнодіючі речовини, при зловживанні може викликати подразнення шкіри. Найпоширеніші активні речовини, які покликані розгладжувати шкіру і боротися зі зморшками - вітамін С, ретинол, гліколева кислота. Також до активних інгредієнтів відносяться саліцилова кислота і бензоила пероксид - вони підсушують прищики. Такі засоби потрібно наносити дозовано і точково - тільки туди, де в цьому є необхідність. Наприклад, при використанні крему з ретинолом достатньо однієї (!) краплі.

"Абсолютно всім потрібно використовувати тонік"
А насправді? 90% жінок можуть абсолютно спокійно цього не робити. Для чого потрібен тонік? Для того щоб контролювати зайве виділення шкірного сала, простіше кажучи, щоб шкіра не блищала. Насправді багатьом достатньо просто як слід очищати шкіру щоранку і робити раз на тиждень очищувальну маску.

"Чим більше різних засобів з SPF нанесеш, тим потужніше буде захист"
А насправді? Ти думаєш, якщо твій денний крем має SPF 30, тональний - 15, а пудра - 10, то, склавши всі ці цифри, ти отримаєш 55? Ні. На жаль, захист вважається тільки по найвищому показнику. У нашому прикладі вона 30 одиниць.

"Блиск для губ викликає звикання і сухість"
А насправді? Можливо, без блиску твої губи відчувають себе не дуже комфортно і ти не проти наносити його знову і знову. Але це зовсім не залежність! Просто тобі подобається певний стан твоїх губ - зволожені і м'які, вони виглядають так привабливо! А виною сухості і лущення може бути твоя звичка облизуватися.

"Завжди потрібно користуватися кремом для контуру навколо очей"
А насправді? Безперечно, шкіра в цій області тонше, делікатніше і вимагає більшого догляду. Але це не означає, що годиться тільки спецзасіб. Якщо твій крем для обличчя добре зволожує і не містить ароматів, ти з чистою совістю можеш використовувати його і для шкіри навколо очей, дотримуючись елементарної обережності (наноси крем, не торкаючись рухомої повіки).

"Ти не побачиш результатів, якщо не будеш використовувати всю лінію певної марки"
А насправді? Твоє завдання - знайти найбільш відповідні для тебе продукти. Справа в тому, що кожна марка особисто для тебе може бути сильна в чомусь одному - зволоженні, очищенні і т. Д. Для того щоб дізнатися про це, існують тестери! Не зневажай ними. Пробуй і шукай те, що підійде саме тобі.

"Тільки туш швидко псується"
А насправді? Впевнена, що нещодавно відзначив своє дворіччя нічний крем як і раніше хороший? Хочемо тебе "порадувати": нічого корисного в ньому вже немає. З часом активні інгредієнти втрачають свої властивості і перестають працювати. Але гірше те, що старий косметичний засіб - чудове місце для розмноження всякого роду бактерій.

"Від шоколаду і жирної їжі з'являються прищі"
А насправді? Розслабся і насолоджуйся ласощами. У піці або в цукерках немає нічого, що сприяло б цьому процесу. (Ну якщо ти размажешь піцу по обличчю, причому не один раз, може бути, прищі і з'являться.) А ось суші, соєвий соус і молюски викликають висипання, оскільки містять велику кількість йоду - відомого провокатора.

"Зморшки з'являються тільки на сухій шкірі"
А насправді? Тоді б проблема вирішувалася звичайними зволожуючими засобами. Основна причина старіння - зниження вироблення колагену. Сонце прискорює цей процес. Якщо хочеш зберегти молодість, використовуй крем проти зморшок з SPF і антиоксидантами, наприклад, з вітаміном С. А зволожуючі засоби лише покращують зовнішній вигляд.

"Холодна вода звужує пори"
А насправді? Твоя шкіра (разом з порами) дісталася тобі у спадок. Тут уже нічого не поробиш, тим більше холодною водою. Щоб покращити вигляд розширених пор, потрібно насамперед їх очистити. Забиті шкірним жиром і мертвими клітинами епідермісу, вони виглядають більше. А ще пори розтягуються з віком, коли шкіра втрачає колаген. Вихід: anti-age засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як надати обличчю сяючий і здоровий вигляд

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 02.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1909

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: