Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 6 правил, як виглядати бездоганно

6 правил, як виглядати бездоганно

Пропонуємо тобі ознайомитися з найкращими варіантами макіяжу, які завжди допоможуть тобі бути бездоганною! Не хочеш особливо морочитися з макіяжем? Пропонуємо кілька простих способів завжди виглядати ідеально.

1451633_1.jpg (31.3 Kb)
Для кольору шкіри. Регулярне використання автозасмаги позбавить тебе від необхідності щодня турбуватися про колір шкіри.

Ідеальний тон. Почни макіяж з вирівнюючої основи для обличчя. Потім нанеси легкий тональний крем, в якому ти впевнена: він підходить твоїй шкірі, рівно лягає і легко розтушовують. Дрібні недоліки і прищики сховай консилером.

Мінеральне диво. Косметика на мінеральній основі має безліч переваг. Вона захищає і заспокоює шкіру, не забиває пори і лягає тонким шаром. Рівна шовковиста шкіра - можливо, це все, що тобі треба для досконалого образу.

Менше фарб. Не захоплюйся барвами. Бойовий окрас не найкращий варіант для денного макіяжу. Зупини свій вибір на пастельних кольорах тіней і ніжно-рожевих або персикових відтінках рум'ян і помади.

Smoky eyes. Це найбільш універсальний і ефектний макіяж. Але, незважаючи на легкість у виконанні, будь обережна з інтенсивністю кольору. Якщо перестараєшся, результат може бути неакуратним.

Головні акценти. Виглядати надзвичайно на вечірці допоможуть 3 речі: темна помада, підводка для очей і мерехтлива пудра теплого відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити макіяж під окуляри

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 06.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2589

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: