Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 10 прийомів, які вирішать проблеми з манікюром

10 прийомів, які вирішать проблеми з манікюром

За нашими підрахунками, близько третини всіх б'юті-катастроф припадає на нігті. Ми вирішили не миритися зі статистикою і склали шпаргалку по роботі над помилками у манікюрі. Тепер ти знаєш, чим крити!

lak-dlya-nogtei-smyt-dkpress-darya-yasik-kataeva.png (181.52 Kb)
Якщо змазалось покриття ...
Для початку оціни масштаб лиха. Якщо пошкодження невелике, просто нанеси ще один щільний шар топу. У випадку, коли "маска жаху" вже встигла застигнути, доведеться попрацювати трохи довше: подушечку пальця змочи в рідині для зняття лаку і розправ всі нерівності.

Якщо сколовся лак ...
Не кидайся витирати творіння, над яким напередодні трудилася цілий вечір. Перший етап реставраційних робіт - в утворену лунку влити краплю кольорового лаку. При необхідності маніпуляцію можна повторити. Інший варіант - проявити креативність і зобразити на місці відколу що-небудь артистичне: діагональну кольорову смужку, яскравий френч, веселий горошок ... Ще одна маленька хитрість - завжди мати в зоні доступу (на роботі, в машині, косметичці) лак з блискітками, який виручить в непростій ситуації. Зрештою, хто сказав, що світом править монохромність?

Якщо на свіжопофарбованих нігтях залишилися сліди від постільної білизни ...
Рельєфні ноги - це прекрасно, рельєфні нігті - жахливо. Однак все поправимо. Тобі потрібні: кольорове плюс прозоре покриття і п'ять хвилин часу (знаємо, з ранку вони будуть коштувати сніданку або вимитої голови, але що поробиш). Нанеси по шару лаку і топу, а щоб вони швидше висохли, окуни руки в холодну воду або капни зверху масло для кутикули, воно створить подобу захисної плівки.

Якщо манікюр обліз до непристойності, а видалити його нічим ...
Поглянь навколо і попроси допомоги залу. Вважай, що тобі пощастило, якщо під рукою виявилось щось з цього списку: а) парфуми; б) лак для волосся; в) антибактеріальний гель. Ця трійця, незважаючи на різний склад, має дещо спільне - спирт, він справляється з видаленням лаку ненабагато гірше спеціальних засобів.

Якщо на кінчику пластини з'явилася біла смужка ...
Оновити манікюр дуже просто: візьми баф і пройдися по краю. Коли будеш наносити черговий шар топа, немов запечатуй ним ніготь зверху, це збільшить термін придатності покриття ще на пару днів.

Якщо зламався ніготь ...
Для спецоперації знадобиться серветка або чайний пакетик (без вмісту!). Латочку з матерії поклади на пошкоджене місце і закріпи прозорим лаком. Ідеально, якщо під рукою виявиться баф, ним варто пройтися по відновленій ділянці, щоб зрівняти її з навколишньою поверхнею.

Якщо з'явився задирок, а щипчиків поруч немає і не передбачається ...
Закрити рот на замок, прибрати руки за спину - словом, зробити все, щоб не відкусити або не відірвати шкірку. Коли впораєшся зі спокусою, приступай до пошуків жирного, живильного крему або масла для кутикули, вони ненадовго приклеять відщепенця.

Якщо лак пофарбував кутикулу ...
Хоча це найменше із зол, часто воно ставить у глухий кут. З якоїсь причини немає коректора для манікюру? Ось рецепт nail-майстрів - змочи в рідині для зняття лаку апельсинову паличку і гострим кінцем прибери зайве.

Якщо при створенні арт-манікюру колір ліг не туди, куди треба ...
Щоб не постраждали всі п'ять шарів мистецтв, реагувати слід оперативно. Тримай напоготові стару синтетичний пензлик для макіяжу очей, і чим тонше, тим краще. Обмокніть його в рідині для зняття лаку і легкими рухами, без натиску прибери невдалий малюнок. Все, що було під ним і встигло висохнути до "колапсу", залишиться на місці.

Якщо нігті після видалення покриття виглядають не кращим чином ...
І це не дивно, якщо ти досі ігноруєш базу. Виручать ті ж апельсинові палички, якими легко "зачистити територію" після розпарювання, і полірувальники. В якості інтенсивної терапії спробуй рожеву воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити ефектний матовий манікюр

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 13.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 5831

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: