Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 способів зробити блакитні очі яскравішими

5 способів зробити блакитні очі яскравішими

Дівчата з блакитним кольором очей вважають, що вони і так досить яскраві, щоб наносити ще будь-які інші відтінки на очі, крім чорного. А це велика помилка. Якщо ти хочеш, щоб усі звертали увагу на твої яскраві блакитні очі, використовуй наші поради.

8c71c885b643d032e50b61bd4ef7_tumblr_n7x1injr7a1tuur5yo1_1280.jpg (24.17 Kb)
Тіні теракотового кольору

Нанесення у складки повік тіней теракотового відтінку — найлегший спосіб надати твоїм очам більше кольору. Теплий відтінок тіней змушує холодний тон твоїх очей більше виділятися.

Тіні з фіолетового спектру

Кобальтовий, пурпурно-смарагдовий, аметистовий, винний та інші відтінки фіолетового допомагають підкреслити глибину блакитного кольору очей. Багато блакитнооких дівчат використовують палітру синіх відтінків, які, на їхню думку, роблять їх очі виразнішими, бо відтінок тіней та колір очей зливають в одну суцільну пляму.

Смокі пастельних тонів

Чорний димчастий макіяж — класика жанру, але він, як правило, робить блакитні очі меншими. Можеш пом'якшити свій улюблений смокі за допомогою палітри коричневих, золотистих, бежевих і світло-рожевих тіней.

Бірюзова підводка

Хоч це може здаватися не логічним, але синій колір відволікає увагу від відтінку очей. Але якщо ти так любиш синій, що не можеш з ним розлучитися, то вибирай засоби з бірюзової палітри.

Бронзовий лайнер або тіні

Для денного макіяжу можеш нанести світло-мідні тіні на верхні і нижні повіки, а у вечірньому макіяжі можеш сміливо використовувати коричнево-бронзовий лайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як полегшити нанесення макіяжу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 19.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2296

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: