Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 10 речей, які завжди трапляються з манікюром

10 речей, які завжди трапляються з манікюром

Якщо ти часто робиш манікюр сама, то тобі напевно знайомі проблеми, які завжди трапляються, поки фарбуєш нігті.

upur.jpg (20.4 Kb)
1. Ти починаєш робити манікюр і обрізати нігті. Але як би не намагалася зробити їх однієї довжини, один палець завжди виявляється коротше, і доводиться підрізати всі інші. Знову і знову!

2. Коли намагаєшся зробити манікюр за всіма правилами і першим ділом нанести основу, а останнім - закріплювач, то виявляєш, що вони підсохли в пляшечці і тепер дуже густі. Нічого нового.

3. Ні, завдання акуратно нафарбувати нігті для нас занадто легке і просте. Не потрібно бути дріб'язковим, краще фарбуй весь палець - лаку ж багато!

4. Нігті нафарбовані, і тут ти виявляєш, що тобі терміново потрібно в туалет. Ти приходиш до вбиральні і розумієш, що ніяк не зможеш розстібнути ширінку, адже лак ще не висох. Знайомо?

5. Весь день твій телефон мовчав, але як тільки ти нафарбувала нігті, всі люди світу згадали про твоє існування: почали дзвонити і засипати тебе повідомленнями. Але ні, ти не можеш на це піти, і смирно чекаєш, поки висохне лак. Правду кажуть: дівчата так беззахисні, коли сохне їхній манікюр!

6. А ти дивишся відео-уроки з манікюру, щоб потім обов'язково повторити це вдома? Такі прості і швидкі, вони виявляються непосильні, коли переходиш до практики. На нігтях виходить якась каша з блискіток, лаків і паєток, а ти всього лише перейшла до другого етапу. Ех, змирися з цим!

7. Лак з блискітками здається гарною ідеєю і стильним рішенням для твого луку рівно до того моменту, коли приходить час його знімати. І ти розумієш, що вже 20 хвилин намагаєшся віддерти "милі блискітки" зі свого мізинця. І це ще навіть не кінець!

8. І нарешті - якщо ти з гідністю пройшла через всі випробування і нафарбувала нігті, тебе чекає святий жіночий ритуал: подмухай на пальці. Всі дівчата так роблять і всі вірять, що це їм якось допоможе.

9. Тобі здається, що лак висох і можна навіть помилуватися на нього. Докласти руку до наряду - перевірити, як він буде виглядати з сукнею, з телефоном в руці. Ти вже збираєшся робити фото для Instagram, вмикаєш камеру ...

10. І тут виявляється, що нігті не висохли і ти знову десь зачепила лак. Тепер покриття лежить не ідеально і ніготь доведеться перефарбовувати. Як зазвичай!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дізнайся секрети ідеальних нігтів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 22.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2178

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: