Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 9 етапів у догляді за шкірою, які обов'язково потрібно виконувати

9 етапів у догляді за шкірою, які обов'язково потрібно виконувати

Навіть дівчата, які вважають себе експертами в питанні догляду за шкірою, часто втрачають важливі моменти. Дізнайся, без чого не може обійтися красива шкіра обличчя!

makiyazh-dlya-molodyh-devushek-1.jpg (25.92 Kb)
1. Знімай макіяж перед сном

Це просте правило, про яке, здавалося б, відомо навіть юним дівчатам. Однак часто виходить так, що дівчата лінуються знімати макіяж на ніч через втому. У молодості такі речі не виглядають згубно, бо шкіра свіжа і відновлюється за ніч.

2. Кожен день очищуй шкіру

Після зняття макіяжу твоїми наступними діями стане очищення шкіри за допомогою гелю, молочка або емульсії. Засіб краще підбирати в залежності від типу шкіри: для жирної озбройся гелем, суху очищуй за допомогою молочка. Для чутливої та комбінованої шкіри косметологи створили особливий продукт - емульсію, яка є чимось середнім між гелем і молочком.

3. Раз на тиждень додатково очищай шкіру

Щоденне очищення шкіри не може впоратися з серйозними забрудненнями, які накопичуються в порах. Це призводить до утворення прищів і чорних крапок. Достатньо раз на тиждень (два, якщо шкіра жирна) скористатися скрабом для особи або очищає маскою. Таких засобыв дуже багато на ринку: сміливо вибирай те, яке підходить за ціною і подобається у використанні. Зверни увагу також на домашню косметику.

4. Не забудь про тонізацію

Тонік-лосьйон - це зазвичай рідка субстанція, майже як вода. А наноситься він за допомогою ватного тампона. Призначений для видалення залишків відмерлих клітин після злущення, скорочує пори, надає шкірі природного сяйва, видаляє надлишки жиру. Багато дівчат даремно пропускають цей етап у догляді за обличчям. Однак зверни увагу: алкогольсодержащие тоніки можна використовувати тільки при дуже жирній шкірі.

5. Борись з проблемами шкіри сироваткою

Спектр можливостей сироваток дуже широкий: є засобы , які допомагають зробити шкіру більш гладкою і зменшити зморшки, інші підвищують пружність шкіри і забезпечують ефект ліфтингу, треті покращують колір обличчя, зволожують, надають антиоксидантний ефект або матуючий.

6. Зволожуй шкіру

Прийнято вважати, що зволоження необхідно тільки сухій шкірі. Однак це велика помилка. Жирна шкірі без належного зволоження виробляє ще більше шкірного сала, щоб самостійно живити себе. У боротьбі за зволоження тобі допоможуть денний і нічний крему: наноси їх масажними рухами на чисту тонізувати шкіру і роби легкий масаж обличчя до повного вбирання крему.

7. У холодну пору року додатково потрыбно живити шкіру маслами

Такий засіб, як масло для обличчя допоможе тобі уникнути почервоніння від морозу і лущення шкіри. Взимку навіть жирній шкірі необхідно додаткове зволоження. Наноси масло масажними рухами і вибирай максимально натуральні засоби. Якщо бюджет не дозволяє купити якісну косметику, придбай в аптеці найпростіше мигдальне масло.

8. Не забудь про шкіру під очима

Навіть якщо ти ще молода, і твоя шкіра повік знаходиться в хорошому стані, рівна і гладка, не варто нехтувати доглядом за нею. Підбери засіб залежно від свого віку і в майбутньому ти подякуєш себе за це.

9. Пий багато води і дотримуйся режим сну


Твоя шкіра точно не буде виглядати добре, якщо ти будеш нехтувати простими правилами здорового способу життя. щоб обличчя сяяло, а під очима не з'являлися мішки, спробуй пити достатню кількість рідини в день і спати не менше 7 годин на добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маску від прищів можна приготувати з меду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 24.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1671

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: