Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 причин, чому ти не можеш перемогти акне

5 причин, чому ти не можеш перемогти акне

Набридливі прищики і запалення повертаються на твоє обличчя, як ретельно би ти не доглядала за шкірою? Іноді рецидив акне можуть спровокувати вельми несподівані причини ...

f769f52450f08cfda1febed65f0d86ae.jpg (15.36 Kb)
Акне може повертатися знову і знову, якщо ...

Твій раціон залишає бажати кращого. До цього дня ти повинна була вже зрозуміти, що чиста, сяюча шкіра починається зсередини. Принцип простий: чим ти себе харчуєш, так і виглядаєш. Можна витрачати величезні суми на креми, вітаміни і процедури, але від них не буде ніякого толку, якщо при цьому ти тоннами поглинаєш фаст-фуд і запиваєш його газованою водою. Отже, серед найлютіших ворогів чистого особи помічені: солодощі, здоба, жирна їжа і ... молоко. Всі ці продукти провокують запалення і збільшують вироблення шкірного секрету.

Ти не надто піклуєшся про своє ліжку. Недавні дослідження показали, що на кришці унітазу і наволочці за місяць накопичується практично однакова кількість бактерій. Справа в тому, що вночі шкіра відновлюється, позбавляючись від відмерлих клітин і виділяючи велику кількість себума - це робить її дуже вразливою до будь довкіллю. Висновок: спи на чистій постелі, в період загострень постарайся міняти наволочку щодня або хоча б пропарювати її гарячою праскою. Так, це по початку, це доставляє клопоти, але результат, як кажуть, на лице.

Ти економиш на зволожуючому кремі. Гідратація - ключовий момент в боротьбі за красиву і здорову шкіру, навіть якщо її тип визначається, як дуже жирний. Оптимальною кількістю зволожуючою сироватки або крему є не горошина, як багато хто з нас думають, а як мінімум вишня. Ну і регулярність теж ніхто не відміняв - двічі на день.

Ти не вмієш відлущувати шкіру. Можна купити собі прилад для очищення шкіри на кшталт Clarisonic і думати, що це достатня ексфоліація. Звичайно, деякий пілінг вони виробляють, але без допомоги спеціальних засобів тут не обійтися. Косметологи вважають, що раз чи два на тиждень шкірі потрібно позбавлятися від ороговілого шару, бактерій і пилу, просто потрібно вибрати для цього правильний інструмент. Сухої і чутливої шкірі буде досить м'яких гоммажей-скаток, а ось жирної і проблемної краще заручитися підтримкою кислотних скрабів і пілінгів.

Ти непослідовна Ще одне "шокуюче відкриття": як тільки ти перестаєш використовувати той чи інший продукт, він ... перестає працювати. Звичайно, не варто до кінця життя користуватися засобом від пігментації, коли плями вже зникли, а й перестрибувати з однієї на іншу лінійку косметики щомісяця не варто. Будь в курсі нових методів лікування акне, але застосовуй ті, які працюють саме в твоєму випадку. Ретельно знімай макіяж і очищуй обличчя без виправдань - ніч суботи після бурхливої вечірки не повинна бути винятком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маску від прищів можна приготувати з меду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 26.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1493

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: