Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски / 5 засобів для яскравого фарбування волосся

5 засобів для яскравого фарбування волосся

Хочеш тимчасово змінити свій образ, доповнивши його новими фарбами? Озброюйся б'юті-засобами для створення барвистих локонів! Ми підкажемо, як і за допомогою яких продуктів зробити кольорові пасма в домашніх умовах.

street_style_technicolor_hair_31.jpg (32.6 Kb)
Фарби
Кольорові фарби для волосся - найстійкіший варіант для охочих надовго пофарбувати волосся в цікавий відтінок. Найкраще такі фарби лягають на світлі або прояснені волосся і тримаються близько місяця. А щоб продовжити барвистий ефект, додавай невелику кількість фарби в шампунь при кожному митті, не використовуй шампуні з високим рівнем pH і не мbй голову гарячою водою.

Барвники
Урізноманітнити образ яскравими пасмами, не зіпсувавши структуру волосся, допоможуть спеціальні кольорові покриття, які забарвлюють лише поверхню волосся, утворюючи зверху кольорову плівку. Насиченість кольору залежить від твого кольору волосся і кількості нанесеного засобу, а змиваються такі барвники рівномірно, після 3-4 використань шампуню.

Крейди
Часто і ненадовго фарбувати пасма зручно і крейдою, які змиваються за один раз. Такі кошти можна наносити спонжем або просто натирати ними пасма. А щоб пудра не обсипалася протягом дня, фіксуй її лаком.

Спрей
Як і крейда, спреї змиваються після першого ж миття голови. А ось колір у таких засобів більш насичений, завдяки чому пасма виходять яскравими, незалежно від початкового кольору волосся.

Туш
Як і аналогічний засіб для вій, туш для волосся має щіточку, якою зручно фарбувати окремі пасма. До складу деяких засобів входять такі доглядають компоненти, як кератин і D-пантенол, завдяки чому туш не шкодить волоссю, а навіть зволожує і зміцнює його. Також стеж за тим, щоб у складі засобу не було аміаку або перекису водню. Вдалих експериментів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як надати волоссю темнішого відтінку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 28.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2452

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: