Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 5 переваг сухого шампуню

5 переваг сухого шампуню

Десь в ідеальному світі у кожної з нас є розкішне, сяюче волосся, яке виглядають так, ніби ти тільки вийшла з салону. Тим не менше, життя вносить свої корективи - наприклад, брак часу не кращим чином відбивається на укладці. На виручку прийде сухий шампунь - відносно новий для нас засіб, здатний в момент надати волоссю об'єм і приховати жирність.

suhoi-shampun.jpg (25.77 Kb)
Він безпечний для волосся. Більшість сухих шампунів містять пудровие речовини на зразок тальку, крохмалю або рисового борошна. Вони здорово маскують неохайні жирне коріння, а заодно і піднімають їх і, головне, без найменшої шкоди для волосся. Такий шампунь легко вичісується з волосся і не склеює його - одним словом, геніально!

Він додає об'єм тонкому волоссю. Мало того, що з сухим шампунем волосся виглядає свіжими навіть через кілька днів після миття, так його ще й можна використовувати, як стайлінгу. Для того, щоб домогтися недбалого, повітряного ефекту тільки з ліжка, розпороши трохи шампуню на самі корені, помасажуй їх пальцями і додай трохи засобу по всіх довжині, відокремлюючи і піднімаючи окремі пасма.

Він не помітний на волоссі. При правильному нанесенні сухий шампунь абсолютно невидимий на волоссі будь-якого відтінку - починаючи від блондинок і закінчуючи брюнетками. Якщо тобі здається, що сліди все-таки є, зверни увагу на спеціально розроблені засоби для брюнеток і рудих.

Він суперзручний. Поміркуй сама: сухий шампунь можна використовувати в будь-який час і в будь-якому місці, будь то машина, потяг чи офісна вбиральня. Все, що тобі потрібно, це дістати флакончик з сумки, розпорошити його на корені волосся і знову відчути себе свіжіше і доглянутою.

Він допомагає продовжити життя укладці. Хто не хоче зберегти ефект від відвідування салону довше? Ми таких не знаємо. Так от сухому шампуню це під силу. Неважливо, чи робила ти укладку феном або завивку на бігуді - цей б'юті-продукт вбере себум і пил, закріплюючи стайлінгові кошти. До речі, використовувати його можна і перед сном, щоб з ранку насолодитися пружними, свіжими локонам (порада актуальна для власниць жирного волосся).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів швидше висушити волосся

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 30.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1687

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: