Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 видів обгортань, які варто спробувати

5 видів обгортань, які варто спробувати

Процедури обгортання допомагають у боротьбі з целюлітом, роблять шкіру гладкою і шовковистою. Запам'ятовуй приємні способи розслабитися і привести фігуру в порядок.

thinkstockphotos-465906420.jpg (29.45 Kb)
Шоколадне обгортання
Корисні властивості: зменшує видимі прояви целюліту, забезпечує шкірі гладкість, зволожує і позбавляє від пігментних плям, а також відмінно допомагає розслабитися.

Інструкції: залий 100 г какао-порошку теплою водою, змішавши до консистенції густої сметани. Варіанта №2 - змішай 250 г какао і 200 мл молока.Нанесі на проблемні зони, обернися поліетиленовою плівкою і вирушай під ковдру на 20-30 хвилин.

Медово-гірчичне обгортання
Корисні властивості: бореться з целюлітом, виводить з організму зайву рідину, очищає пори, робить шкіру гладкою і пружною, тонізує.

Інструкції: розбав гірчичний порошок невеликою кількістю теплої води, додай таку ж кількість меду і пару крапель апельсинового масла. Нанеси на суху шкіру, обернися плівкою на 30-40 хвилин.

Обгортання з глиною і водоростями
Корисні властивості: чорна і синя глина очищають пори, надають антицелюлітне дію, виводять зайву рідину, знімають запалення, підтягують і тонізують шкіру.

Інструкції: розведи теплою водою 100 г будь глини, додай 2 ст.л. меленої сухої ламінарії, 5 крапель лимонного або апельсинового масла. Нанеси на тіло, обернися плівкою на 40 хвилин.

Обгортання з червоним перцем
Корисні властивості: покращує кровообіг, бореться з целюлітом, сприяє схудненню.

Інструкції: змішай по 2 столові ложки паприки і кориці, додай 100 мл оливкової олії і 2-3 краплі ефірного масла цитрусових. Нанеси на проблемні ділянки, обернися плівкою і укутати на 20 хвилин.

Обгортання з кавою
Корисні властивості: надають антицелюлітний ефект, підтягують і тонізують шкіру.

Інструкції: завари натуральну мелену каву в пропорції 2 ст.л. кави на склянку води. Отриману гущу нанеси на розпарену шкіру, обернися плівкою на 1 годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичні місця, на які потрібно наносити сонцезахисний крем

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 30.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1684

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: