Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 4 способи правильно підібрати відтінок тонального крему

4 способи правильно підібрати відтінок тонального крему

Ви часто в розгубленості стоїте біля прилавка з тональними кремами і міркуєте, який відтінок тону підійде вам найбільше? Наші поради допоможуть вам вибрати ту основу для макіяжу, яка буде виглядати ідеально!

1036-59405.jpg (15.17 Kb)
Дуже часто можна побачити, як жінки підбирають колір тонального крему, завдаючи краплю на долоньку, зап'ястя або згин ліктя. Насправді, це неправильно, адже відтінок шкіри в цих місцях можуть істотно відрізнятися від відтінку шкіри обличчя. Пропонуємо вам 4 способи підбору відтінку тонального крему:
 
1. Щока. Нанесіть краплю тону на середину щоки. Однак цей спосіб не підходить жінкам з яскравим рум'янцем або судинноюсіткою на обличчі.
 
2. Лоб. Середина чола - місце, відтінок шкіри на якому відповідає відтінку на шкірі всього обличчя.
 
3. Шия. Нанесіть краплю тону на те місце, де підборіддя переходить в шию - і ви зможете перевірити, чи підходить вам цей відтінок.
 
4. Вухо. Нижня частина мочки вуха практично ніколи не змінює колір, і її відтінок максимально наближений до відтінку на обличчі. До того ж, завдавши тон на мочку, ви зможете в дзеркалі переконатися, чи підходить вам цей тональний крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не можна зберігати косметику

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 31.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1632

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: